Knife fork icon red

Grand Cafe 1884

€ 34,50

Voortreffelijk 4-gangen diner

Grand Cafe 1884

9,1 (112 reviews)

Voortreffelijk 4-gangen diner € 34,50

Reserveer een tafel

Deal
Voortreffelijk 4-gangen diner
€ 34,50

Naast het Centraal Station van Amsterdam ligt restaurant Grand Cafe 1884. Een prachtige zaak met een modern interieur waar gastvrijheid nog met een grote "G" wordt geschreven.

De keukenbrigade laat bovendien zien dat gezelligheid en gewoon lekker uit eten heel goed hand in hand kunnen gaan.

Wil je dit fantastische 4-gangen menu ook proeven voor slechts € 34,50? Boek dan nu jouw tafeltje.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 112 mensen zeggen over Grand Cafe 1884

9.1
(112 reviews)
Eten
9.3
Service
9.4
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"etentje"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Goede service, eten zag er prachtig uit maar miste af en toe wat qua smaak. Het wijnarrangement sloeg nergens op. De wijn was niet passend bij het gerecht, er werd niets over uitgelegd en we kregen bij het dessert geen wijn meer wat niet van te voren was aangegeven, maar wat je wel verwacht bij een wijnarrangement.

Loulou op 04 oktober 2019
Geverifiëerd
Grand Café 1884 heeft gereageerd op 05 oktober 2019

Beste Loulou, hartelijk dank voor uw bezoek aan Grand Café 1884! Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad en we stellen het op prijs dat u de tijd hebt genomen om feedback te geven. Grand Café 1884 neemt beoordelingen zeer serieus, omdat het onze prioriteit is om ervoor te zorgen dat alle gasten een uitstekende ervaring krijgen in een gastvrije omgeving. Wij hopen desondanks dat u wij u nog eens mogen verwelkomen zodat wij uw verwachtingen kunnen overtreffen!


"Eten erg goed, keuze in wijn wat minder "
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Eten heerlijk, ook een hele goede prijs kwaliteitverhouding. Er is helaas geen wijnkaart

Wendy op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Grand Café 1884 heeft gereageerd op 05 oktober 2019

Beste Wendy, hartelijk dank voor uw bezoek aan Grand Café 1884! Bedankt voor uw positieve recensie, vervelend om te lezen dat u onze wijnkaart niet heeft gezien, deze is er zeker wel (met hele lekkere wijnen van Wijnimporteur Karakter) maar wellicht is de vraag niet goed doorgekomen bij ons. Graag tot een volgende keer!


7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Het eten is lekker, het gebouw is mooi, de sfeer is beetje standaard, maar dat is persoonlijk. Bediening is vriendelijk. Kort om prima tent, maar niet uitzonderlijk.

Henk op 28 september 2019
Geverifiëerd
Grand Café 1884 heeft gereageerd op 05 oktober 2019

Beste Henk, hartelijk dank voor uw bezoek aan Grand Café 1884. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen om uw ervaring te overtreffen!


"Lekker gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellig restaurant op een centrale plek! We hadden een tafeltje bij het raam, dat is extra leuk! Vriendelijke bediening. We hebben het vier gangen restaurantweekmenu plus extra gang gegeten. De porties zijn niet groot, maar wel erg lekker. Veel verschillende smaakjes op een bord.
Zeker een plek om terug te komen.

Maaike Maijenburg op 27 september 2019
Geverifiëerd
Grand Café 1884 heeft gereageerd op 27 september 2019

Beste Maaike, hartelijk dank voor uw aanbeveling en voor uw bezoek aan Grand Café 1884! Wij hopen u nog eens terug te zien!


"Lekker gegeten! "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Goed eten. Goede service.

Eline op 26 september 2019
Geverifiëerd
Grand Café 1884 heeft gereageerd op 27 september 2019

Beste Eline, hartelijk dank voor uw bezoek aan Grand Café 1884 en bedankt voor uw positieve recensie en aanbeveling, dit waarderen wij heel erg. Wij hopen u terug te zien!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

de Ruyterkade 105 1011 AB Amsterdam

Over Grand Cafe 1884

In een prachtig oud pand aan het IJ is het moderne en sfeervolle Grand Café 1884 gevestigd. De naam doet al van zich spreken, het pand stamt uit 1884.

Onder leiding van de Chef-kok wordt de keuken aangevoerd. Samen met het jonge en dynamische team worden elke dag de lekkerste en meest verse gerechten bereid. De aandacht wordt gelegd op ambacht en pure ingrediënten. Tot in de puntjes wordt er voor gezorgd dat gasten het restaurant met een meer dan tevreden gevoel zullen verlaten. Een unieke ervaring ten top, waar een welkom gevoel en kwaliteit naar voren komen.

Laat je in de watten leggen door het sfeervolle Grand Café 1884!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden