Knife fork icon red

Grand Cafe 1884

9,1 (112 reviews)

Wat 112 mensen zeggen over Grand Cafe 1884

9.1
(112 reviews)
Eten
9.3
Service
9.4
Sfeer
8.7
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, super vriendelijke bediening, gewoon top avond!

Susann op 05 mei 2019
Geverifiëerd

"Echt goed eten!"
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Het is een zaak waar je snel voorbij fietst als je uit de stad komt, want er komt een kruispunt met stoplichten aan en het is druk met fietsers en wandelaars. Maar hier wordt wel goed gekookt! Lekker verrassingsmenu gehad. Smaak was goed, en het zag er mooi uit op het bord. Het zou nog beter passen als er wat meer ...

Lees hele review

Het is een zaak waar je snel voorbij fietst als je uit de stad komt, want er komt een kruispunt met stoplichten aan en het is druk met fietsers en wandelaars. Maar hier wordt wel goed gekookt! Lekker verrassingsmenu gehad. Smaak was goed, en het zag er mooi uit op het bord. Het zou nog beter passen als er wat meer een 'echt' restaurant van werd gemaakt. Het neigt iets naar een eetcafe, terwijl dat culinair gezien verre van dat is. Het komt misschien ook dat het dicht bij de haven ligt waar veel rivier-cruise schepen liggen. Veel internationale gasten, met ook wat kleine kinderen erbij. En tja.... die maken ook lawaai. Zit ik persoonlijk niet zo op te wachten als ik uit eten ga. Papieren servetten in plaats van linnen. Het zijn die dingen die het net niet helemaal af maken. Service was prima. We kregen na een poosje een ander tafeltje aangeboden, iets verder weg van het huilende kind; aardig! En de fles chardonnay die er niet meer was werd vervangen voor een duurdere variant voor de prijs van de eerste. Zo hoort het ook. Dus alles met elkaar een goede eerste keer. Maar je zou het restaurant op een andere plek wensen en net dat tikje extra erbij.

Stefan op 05 mei 2019
Geverifiëerd

"Lekker en mooi eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vier gangen lunch gehad. Echt heel mooi, gevarieerd en lekker gegeten. Prima tempo voor de middag ook. 2 uurtjes klaar.
Creatief bedacht allemaal. Echt een aanrader.

DIANA BAKKER op 04 mei 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten en de bediening was top! Zeker een aanrader

Bianca op 28 maart 2019

"Heerlijk gegeten "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een sfeervol restaurants met mooi uitzicht op de kade aan het IJ. De bediening is zeer vriendelijk en houden goed rekening met specifieke wensen. 1 van ons was zwanger en kreeg indien nodig een ander gerecht of het vlees werd voor diegene meer gegaard. Heel gezellige avond gehad

Sonja op 25 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

de Ruyterkade 105 1011 AB Amsterdam

Over Grand Cafe 1884

In een prachtig oud pand aan het IJ is het moderne en sfeervolle Grand Café 1884 gevestigd. De naam doet al van zich spreken, het pand stamt uit 1884.

Onder leiding van de Chef-kok wordt de keuken aangevoerd. Samen met het jonge en dynamische team worden elke dag de lekkerste en meest verse gerechten bereid. De aandacht wordt gelegd op ambacht en pure ingrediënten. Tot in de puntjes wordt er voor gezorgd dat gasten het restaurant met een meer dan tevreden gevoel zullen verlaten. Een unieke ervaring ten top, waar een welkom gevoel en kwaliteit naar voren komen.

Laat je in de watten leggen door het sfeervolle Grand Café 1884!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden