Knife fork icon red

St. Paul's

8,1 (85 reviews)

Wat 85 mensen zeggen over St. Paul's

8.1 Gebasseerd op 85 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Gezellig een avond uit"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Dit is wel het minste van de Restaurants waar wij via Restaurantweek ooit hebben gegeten

Corry Alting op 09 september 2021
Geverifiëerd

"Een geweldige avond! "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Dat de hele zaak vol zat met gezellige klanten van het allereerste uur zegt genoeg.

Danny op 30 juli 2021
Geverifiëerd

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Klein maar fijn

Wilma Verschoor op 18 juli 2021
Geverifiëerd

5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Wat ik heel leuk vond aan het restaurant was dat deze twee heren heel erg hun best doen. Zijn ook ontzettend vriendelijk. Het eten vond ik niet zo heel geweldig. Maar wat vreemd was, was de hele situatie rondom de zogenaamde korting van diningcity.

Op de website Staat een code vermeld en als je die invoert krijg...

Lees hele review

Wat ik heel leuk vond aan het restaurant was dat deze twee heren heel erg hun best doen. Zijn ook ontzettend vriendelijk. Het eten vond ik niet zo heel geweldig. Maar wat vreemd was, was de hele situatie rondom de zogenaamde korting van diningcity.

Op de website Staat een code vermeld en als je die invoert krijg je de korting van €20 de printer deed het niet.

Het diner voor twee personen zou €51 kosten, dit vermelde de site na invoering van de kortingcode. Echte herten restaurant had de prijs aangepast en dit was op de website niet te zien.in kom je pas achter als je moet betalen.

Dit kan natuurlijk, maar je boekt een diner in de verwachting dat die zaken kloppen. Of dit aan het restaurant ligt of aan de website van diningcity dat weet ik niet.

Wie heeft hier de verantwoordelijkheid?

In ieder geval is het raar dat ik op een gegeven moment te horen kreeg dat het wel of niet voor de eindprijs uitmaakt of ik de korting had ingevoerd of niet.
De restauranthouder zei dat zij van Blokker of het marketingbureau dat er heeft opgezet geen geld krijgen. Het is alleen maar een soort lokkertje.
En dan veranderen ze zelf de prijs. Slecht georganiseerd.!

Het was dan ook duurder dan verwacht en we hebben het erbij laten zitten.

Ik denk dat de Blokker en het reclamebureau dat deze actie heeft verzonnen er verstandig aan doen te zorgen dat ze met de aangesloten restaurants in contact blijven en zorgen dat de website klopt. Anders kunnen de restauranthouders niet hun prijzen veranderen en blijven gevangen door deze actie.

De branche is een jaar lang dicht geweest en het is ook logisch dat men de prijs iets verhoogd heeft omdat men natuurlijke jaar lang heeft moeten overleven zonder opbrengsten. Daarom heb ik de prijs gewoon gewoon betaald.

Maar ik vind wel dat de zaak moet kloppen. Anders krijg je een raar gevoel. En als ik beperkt wordt in mijn keuze tot slechts een enkel restaurant dat ik kan uitkiezen en ik vervolgens die korting niet kan krijgen, dan hou ik daar toch een soort vreemd gevoel aan over.

Blijf graag anoniem op 05 juni 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

De voorgerechten waren rijkelijk en smakelijk, wij namen carpaccio, italiaanse caprese, en ... De hoofdgerechten waren wel smakelijk maar we hadden er wat meer bij verwacht. De gamba's werden geserveerd in de aioli marinade met rijst, hier hadden we ook wat groente bij kunnen krijgen. De service van de eigenaar was ...

Lees hele review

De voorgerechten waren rijkelijk en smakelijk, wij namen carpaccio, italiaanse caprese, en ... De hoofdgerechten waren wel smakelijk maar we hadden er wat meer bij verwacht. De gamba's werden geserveerd in de aioli marinade met rijst, hier hadden we ook wat groente bij kunnen krijgen. De service van de eigenaar was erg attent, behulpzaam en vriendelijk. De ruimte is sfeervol door de decoratie op plafond en de wand, met fijne zitjes en kaarsjes. We hadden een fijne avond. Prijs-kwaliteit klopt wel.

Jackie op 15 maart 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Kleiweg 89 3051 GK Rotterdam

Over St. Paul's

Keuken: Frans, Internationaal

Bij restaurant St. Paul in Rotterdam kun je genieten van een geweldige menukaart met lekkere warme en koude culinaire gerechtjes. De inrichting is stijlvol en intiem, en maakt een gezellige sfeer.

Het restaurant serveert een Franse keuken met een knipoog naar internationale keukens en zij hebben vele specialiteiten op het menu. Een knusse bar is aanwezig voor het aperitief voorafgaand aan je diner. Tevens kun je heerlijk genieten van de knusse binnentuin!

Ervaar een heerlijke avond uit bij St. Paul!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden