Knife fork icon red

Bougainville*

9,6 (22 reviews)
100%

Wat 22 mensen zeggen over Bougainville*

9.6
(22 reviews)
Eten
9.6
Service
9.7
Sfeer
9.5
100%
Schrijf een review

"Genieten op de Dam!"
9.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 10

Mooie avond in een exclusieve ongeving. Hier heb je wel het gevoel dat je in een bruisende ongeving zit, maar zodra je binnen bent is het zeker warm en tijdloos te noemen. Ontvangst is professioneel en gastvrij. De bar in het hotel is zeker aanbevelenswaardig voor een complete beleving. De rookkamer is fantastisch! ...

Lees hele review

Mooie avond in een exclusieve ongeving. Hier heb je wel het gevoel dat je in een bruisende ongeving zit, maar zodra je binnen bent is het zeker warm en tijdloos te noemen. Ontvangst is professioneel en gastvrij. De bar in het hotel is zeker aanbevelenswaardig voor een complete beleving. De rookkamer is fantastisch! Het restaurant is intiem opgezet met fantastisch uitzicht op de Dam. Het eten is verfijnd, met goede tot zeer goede smaken. Porties zijn niet groot. Wijnarrangement is eigenlijk onontkoombaar, zorg dat je een oplossing hebt om thuis te komen...Lendl en zijn collega’s maken een feestje van de wijn-spijscombinatie. Ontzettend leuk en gastvrij team, met down to earth mentaliteit en alle egards voor de gast. Wij wensen dit team veel plezier, succes en spirit to met de verdere klim naar de top!

Ingrid op 04 december 2018

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Pracjtig, oud pand op de Dam met uitzicht op de Bijenkorf. Het eten was heerlijk, mooie smaakcombinaties en het zag er oo allemaal prachtig uit. Attentie bediening. Een aanrader.

Marcel op 02 december 2018

"One word - fantastic"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Great setting ..... The food was absolutely wonderful, from preparation to presentation, very pleasing. The Resturant staff were really friendly but profesional. When we reserved a table for 6, we comented 2 did not eat raw fish, this was rememeberd and an alterantive was delicious. The cocktails before at the bar w...

Lees hele review

Great setting ..... The food was absolutely wonderful, from preparation to presentation, very pleasing. The Resturant staff were really friendly but profesional. When we reserved a table for 6, we comented 2 did not eat raw fish, this was rememeberd and an alterantive was delicious. The cocktails before at the bar were special and certainly a plus. One point of critic when you first walked into the restaurant there was an unapealing smell.

Nash op 01 december 2018

" Verwend worden door een hele vrolijke en benaderbare brigade"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We begonnen met een coupe de champagne in de bar. Zowel bar als restaurant waren al helemaal in de kerst sfeer. Zowel bij ontvangst als tijdens het diner deed de brigade er alles aan om ons te laten genieten. Het diner bestond uit 5 gangen en diverse amuses. Allemaal top qua smaak en presentatie. Door pas achteraf d...

Lees hele review

We begonnen met een coupe de champagne in de bar. Zowel bar als restaurant waren al helemaal in de kerst sfeer. Zowel bij ontvangst als tijdens het diner deed de brigade er alles aan om ons te laten genieten. Het diner bestond uit 5 gangen en diverse amuses. Allemaal top qua smaak en presentatie. Door pas achteraf de wijn van het wijn arrangement bekend te maken werden we zelf geprikkeld om te bedenken welke wijn het was. Dit leidt direct tot een leuk gesprek met de sommelier. Kortom: heerlijk diner met een jonge, ontspannen brigade. Voor herhaling vatbaar.

Hans van Selm op 30 november 2018

"Puur genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het decor en verlichting is zeer sfeervol, je voelt je gelijk op je gemak. De bediening is ook erg professioneel, en ook weer niet te stijf. De gerechten waren allemaal bijzonder goed met heerlijke wijnen.

IrisK op 30 november 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Dam 27 1012 JS Amsterdam

Over Bougainville*

Restaurant Bougainville* is een unieke bestemming waar je een zintuiglijke, gastronomische beleving wacht. Het restaurant bevindt zich in het prachtige Hotel TwentySeven. Hotel TwentySeven is een exceptioneel boutique hotel gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam met een panoramisch uitzicht op het Paleis op de Dam en het Rokin.

Bij restaurant Bougainville* kun je rekenen op een gastronomische beleving vol prachtige creaties van het talentvolle keukenteam onder leiding van Executive Chef Tim Golsteijn en zijn rechterhand en Head Chef Dorus Floris. De Chef kookt met gevoel en verenigt Westerse en Oosterse smaken met eigen creativiteit.

In een elegante en sensuele setting verzorgt Restaurant Manager en Wine Director Lendl Mijnhijmer samen met zijn team dat jij je helemaal thuis voelt en een geweldige beleving tegemoet gaat.

Combineer jouw diner met een bezoek aan Bar TwentySeven en geniet van de heerlijke cocktails. In deze bar is cocktails drinken tot een kunst verheven.

Persoonlijke aandacht, een elegante setting, gastronomische gerechten en een oogverblindend, panoramisch uitzicht. Wat wil je nog meer?

Restaurant Bougainville is in 2019 bekroond met 1 Michelinster en in totaal hebben ze 15 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden