Knife fork icon red

Bougainville*

9,6 (22 reviews)
100%

Wat 22 mensen zeggen over Bougainville*

9.6
(22 reviews)
Eten
9.6
Service
9.7
Sfeer
9.5
100%
Schrijf een review

"Top avond"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Bediening was top en zeer attent!

Maria Cortes op 29 juli 2018

"Bougainville, een rising star, direct naar de top!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Bougainville is een nieuw top-restaurant in Amsterdam, gelegen op het Damplein, met uitzicht op de Nieuwe Kerk, en Damplein. Het behoort bij Hotel 27, en heeft internationale allure. We begonnen met een drietal amuses in allerlei kleuren, met verfrissende smaken, gevolgd door Gado-Gado, dit restaurant mikt op een b...

Lees hele review

Bougainville is een nieuw top-restaurant in Amsterdam, gelegen op het Damplein, met uitzicht op de Nieuwe Kerk, en Damplein. Het behoort bij Hotel 27, en heeft internationale allure. We begonnen met een drietal amuses in allerlei kleuren, met verfrissende smaken, gevolgd door Gado-Gado, dit restaurant mikt op een brede en internationale klantenkring (jetset?). Daarna snoekbaars, zeewolf, kip met pompoen, allemaal fantastische paletten van overheerlijke gerechten. De vrouwelijke somnelier bracht ons mooie wijnen, wij moesten onze smaakimpressie beschrijven, en na het gerecht kwam ze dat met ons bespreken, en ze nam daar ook de tijd voor!. Ook hier vond ik de rode wijn uit Piemonte weer top, voor de kenners, het begint met een B.. Echter de witte wijn was helemaal top, wij dachten een dure Bourgogne of Loire, maar het was Spaanse Riocha!!!.
Allemaal top, geweldig professionele en toch vriendelijke bediening. Nog wel erg rustig, maar buiten was het 35 graden.
Wij houden in november het Michelinsterren circus in de gaten, maar verwachten dat het hier ster(ren) gaat regelen.
Door de jaren al in heel veel mooie restaurants mogen eten, maar dit was echt subliem, vandaar deze heel hoge waardering.

willem op 27 juli 2018

"Wonderful food, great atmosphere"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

We were very happy with our celebration at this beautiful restaurant! Sat outside on a balmy night and were served excellent food from the delightful amuses to the delicious desserts. Perfect wine complement as well. Thank you for the gluten free attention as well!

hvarious op 04 juli 2018

"Heerlijk gegeten en uitstekende bediening"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben gisteren heerlijk gegeten. Het ontvangst was gastvrij en de bediening was erg attent.
We hadden een gerechtje wat niet helemaal goed was gegaan en hierdoor kregen wij een extra gerechtje aangeboden. Dit was geweldig lekker.

Wat erg prettig was is dat wij een 'dining with the stars' menu hadden en daar...

Lees hele review

We hebben gisteren heerlijk gegeten. Het ontvangst was gastvrij en de bediening was erg attent.
We hadden een gerechtje wat niet helemaal goed was gegaan en hierdoor kregen wij een extra gerechtje aangeboden. Dit was geweldig lekker.

Wat erg prettig was is dat wij een 'dining with the stars' menu hadden en daar werd net zo veel aandacht en tijd aan besteed als de andere gasten. Door de heerlijke wijnen was het bedrag pittig, maar we hebben heerlijk gegeten.

Kiki op 29 juni 2018

"Genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben genoten. Heerlijk eten. Uitstekend rekening gehouden met allergie van mijn vrouw! Alsof het familie betrof, zou vertrouwd terwijl het onze eerste keer was. Leuke verrassingen. Bijzondere smaak met bijvoorbeeld Kimchi. De dag erop had ik nog steeds een glimlach op mijn gezicht.

Gert-Jan Scheers op 24 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Dam 27 1012 JS Amsterdam

Over Bougainville*

Restaurant Bougainville* is een unieke bestemming waar je een zintuiglijke, gastronomische beleving wacht. Het restaurant bevindt zich in het prachtige Hotel TwentySeven. Hotel TwentySeven is een exceptioneel boutique hotel gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam met een panoramisch uitzicht op het Paleis op de Dam en het Rokin.

Bij restaurant Bougainville* kun je rekenen op een gastronomische beleving vol prachtige creaties van het talentvolle keukenteam onder leiding van Executive Chef Tim Golsteijn en zijn rechterhand en Head Chef Dorus Floris. De Chef kookt met gevoel en verenigt Westerse en Oosterse smaken met eigen creativiteit.

In een elegante en sensuele setting verzorgt Restaurant Manager en Wine Director Lendl Mijnhijmer samen met zijn team dat jij je helemaal thuis voelt en een geweldige beleving tegemoet gaat.

Combineer jouw diner met een bezoek aan Bar TwentySeven en geniet van de heerlijke cocktails. In deze bar is cocktails drinken tot een kunst verheven.

Persoonlijke aandacht, een elegante setting, gastronomische gerechten en een oogverblindend, panoramisch uitzicht. Wat wil je nog meer?

Restaurant Bougainville is in 2019 bekroond met 1 Michelinster en in totaal hebben ze 15 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden