Apicius*

Frans, Nederlands | €€€
8,9 (135 reviews)
100% aanbevolen

Wat 135 mensen zeggen over Apicius*

8.9 Gebaseerd op 135 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Mooie combinaties met uitstekende wijnkeuzes"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Uitstekend ontvangen en vanaf het eerste moment kregen we de volledige aandacht. We kregen vooraf een gepassioneerd intro over het menu en een prima advies over de passende wijnen. Vanaf de amuse tot het uitgebreid dessert zijn we zeer aangenaam verrast met als hoogtepunt een cappuccino van kreeft. Geen moment verveelt en zeer voldaan naar huis. Dit restaurant gaat ons zeker een keer terug zien.

Ferry Aker op 07 juli 2017

"Geweldig "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, heerlijke wijntjes erbij met ontzettend leuke uitleg erbij.
Een fijne middag gehad.. Wij komen zeker terug.

Christien Scholte op 06 juli 2017

"een verrukkelijke vislunch"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

op deze zonnige lentemiddag waren we de enige gasten, dus we kregen weel aandacht. Geraffineerde smaaknuances in de visgerechten, mooie wijnen en een verrassende dessertwijn.

Nico Apeldoorn op 16 april 2017

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit was een prachtig diner met producten met onverwachte smaken. Heerlijk en ontspannen.

Henry Schäffers op 15 april 2017

"Hemels genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zoals altijd heerlijk gegeten, verfijnde amuses, voor en hoofdgerecht prima van smaak, kruiden uit eigen tuin, lichte sausjes, mooi opgemaakt op het bord. Nagerecht ook top. En de wijnkeuze is geweldig, zelf drink ik graag een portugeze rode douro wijn, maar voor ieders smaak is wel wat lekkers te vinden!
De bediening is vlot en attent.
Gewoon regelmatig hier eten is bepaald geen straf..

Regina Ranzijn op 13 april 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bakkum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Apicius*

Keuken: Frans, Nederlands

Midden in het Noord-Hollandse Bakkum ligt restaurant Apicius*. Eigenaren zijn chef Thorvald en gastheer Gaylord de Winter die met hun restaurant Bakkum op de internationale culinaire kaart hebben gezet.

Thorvald heeft een persoonlijke kookstijl die door gasten als eerlijk en helder wordt omschreven. Geen complexe bereidingen maar een stijl die de smaak van de basisingrediënten goed laat uitkomen. De zorg waarmee deze ervaren chef de borden dresseert, zorgt dan weer voor wat meer moderniteit.

Gaylord en staf worden alom geprezen om hun gastheerschap en hun wijze waarop zij hun vakkennis op het gebied van wijnen met veel plezier met de gasten weten te delen. Gaylord zoekt zuiverheid en authenticiteit in wijnen. Op de wijnkaart staan dan ook opvallend veel wijnen van kleinere wijnboeren. Boeren die het streekeigen karakter in hun wijnen laten proeven en met inheemse druivenrassen werken.

Restaurant Apicius* kreeg in 2002 hun eerste Michelin ster. Tussen 2007 en 2010 had het restaurant zelfs twee sterren, maar die tweede raakte het in 2011 kwijt. Sindsdien is de ene ster gehandhaafd. In totaal heeft het restaurant 15 Gault&Millau punten toe en zij onderscheidde Gaylord in 2008 zelfs met de titel Sommelier van het jaar.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Bakkum e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden