Knife fork icon red

Restaurant Club Room

8,7 (1 review)

Wat mensen zeggen over Restaurant Club Room

8.7
(1 review)
Eten
8.0
Service
10.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten

Rene op 16 februari 2020
Geverifiëerd
Alfred van der Toolen heeft gereageerd op 19 februari 2020

Beste Rene,
Leuk om te lezen dat het een geslaagde avond is geweest in restaurant Club Room. Uw positieve mening zal zeker onze keuken en bedieningsmedewerkers motiveren om tot verdere ontwikkeling te komen.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

3e Katendrechtsehoofd 25 3072 AM Rotterdam

Over Restaurant Club Room

Wilt u genieten van luxe met een excellente service in een authentieke jaren ‘50 entourage? Stap dan aan boord van het ss Rotterdam en geniet van een culinair diner in de Club Room. In de Club Room benaderen ze het vak op een ambachtelijke wijze. Van seizoensgerechten tot onze ongeëvenaarde klassiekers. De ingrediënten zijn (dag)vers en duurzaam, onze keuken: internationaal. Op een avond nemen wij u mee over de hele wereld door gerechten en smaken te combineren vanuit verschillende continenten en zorgt voor een ware prikkeling van alle zintuigen.

De Club Room heeft een intiem karakter en werd daarom vroeger ook wel liefkozend de ”huiskamer” aan boord genoemd. Wij hebben ons uiterste best gedaan om het originele interieur te bewaren en te restaureren. Droom weg bij de gedachte aan de vele wereldreizigers die door de bemanning in de watten werden gelegd. Beleef de maritieme sfeer terwijl u komt dineren in de Club Room!

Vanuit een open keuken werkt een enthousiaste professionele keukenbrigade in harmonie samen om alle gasten een geweldige avond uit te bezorgen. Met passie en aandacht zullen zij er alles aan doen om van uw diner een ware belevenis te maken. Als toevoeging hierop is er elke vrijdag- en zaterdagavond een pianist aanwezig die muziek verzorgt en zo de avond compleet maakt. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade verrassen u hier graag met culinaire hoogstandjes.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden