Ledeboer

Frans, Modern, Nederlands | €€€
9,7 (7 reviews)
100% aanbevolen

Wat 7 mensen zeggen over Ledeboer

9.7 Gebaseerd op 7 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fantastische avond gehad"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ledeboer is een prachtig restaurant. De gerechten en de bediening zijn helemaal top! We hebben erg genoten en komen graag nog eens terug.

Marianne op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooi restaurant met uitstekende, vriendelijke bediening en het menu was overheerlijk. Zeker een aanrader! Komen hier graag terug.

JU op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een erg gezellige avond gehad, Het restaurant zelf is een prachtig pand, zowel van binnen als buiten.
De tafels staan niet te dicht op elkaar, zodat je niet de gesprekken hoeft te horen van de andere gasten.
De bediening is uitstekend.
Het eten in een woord geweldig! Wij, mijn man en ik hebben besloten om vaste klant te worden als er iets te vieren valt!

Gerrie op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een prachtig restaurant waar je in een ongedwongen sfeer waanzinnig lekker eet. Gerechten zien er mooi uit en smaken fantastisch. De bediening is erg gastvrij en attent. Je voelt je er thuis.

Peter op 30 september 2019
Geverifiëerd

"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Door een hotelarangement kwamen wij bij toeval bij Ledeboer terecht, een heerlijk toeval! In een mooie ambiance hebben wij genoten van superheerlijke gerechten met veel vakmanschap gecreeerd, een genot voor je smaakpapillen bij elke hap die je neemt. De bediening is professioneel correct en ook 'losjes', attent en v...

Lees hele review

Door een hotelarangement kwamen wij bij toeval bij Ledeboer terecht, een heerlijk toeval! In een mooie ambiance hebben wij genoten van superheerlijke gerechten met veel vakmanschap gecreeerd, een genot voor je smaakpapillen bij elke hap die je neemt. De bediening is professioneel correct en ook 'losjes', attent en vriendelijk. Een viergangen menu voor 42,50 is een voortreffelijke prijs kwaliteit verhouding. Prachtige smaakexplosies voor niet teveel geld. Wij komen hier zeker terug!

Lenny & Bob op 28 april 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almelo e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ledeboer

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

In het monumentale bankiershuis in uit 1909 is restaurant Ledeboer gevestigd in Almelo. Hier kun je genieten van culinaire gerechten in een authentieke sfeer met een modern jasje.

De keuken werkt zoveel mogelijk met lokale ingrediënten. Zo kun je hier terecht voor een Twents biertje of een 'Meesterlijk' kop koffie. De chef en zijn team brengen moderne en verrassende combinaties op een verfijnde manier, zonder te overdrijven. In het restaurant regeert de smaak.

In het restaurant kun je ook een "wijnkluis" huren, de zware deur waar vroeger het geld en goud verborgen lagen. Huurders krijgen van een kluis krijgen een eigen wijnkaart, speciale proeverijen en kunnen een bezoekje brengen in de kelder om een passende wijn te zoeken.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Almelo e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden