La Cucina Di Georgia

Italiaans | €€
8,1 (26 reviews)
100% aanbevolen

Wat 26 mensen zeggen over La Cucina Di Georgia

8.1 Gebaseerd op 26 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lovely menu, flavorful food and great service"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Really nice atmosphere, kind people and really tasty (surprise) menu, also for vegetarians. I thoroughly enjoyed the glass of red wine and the flavorful olive oil they suggested. This place really understands the importance of sharing the background story of where the ingredients and/or recipes originate, truly giving the feeling of being in Italy. I (we) will definitely revisit

Ariane op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

"Best restaurant in Haarlem!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, altijd een feestje om hier te eten.

PJ op 05 oktober 2018

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We eerder zeer hartelijk ontvangen voor het diner. Er is een uitgebreide wijnkaart van Italiaanse wijnen. We hebben heerlijk gegeten en mochten de chef Giorgia ook ontmoeten tijdens het dessert.
Een onvergetelijke avond!

Karin op 29 september 2018

"Verwennerij"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en ontzettend verwend. Italiaans op hoog niveau met heerlijke bijpassende wijnen en oliën.
Ook de eigen gemaakte limoncello op het eind was lekker!

Joss op 28 september 2018

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Leuke avond gehad bij La Cucina Di Georgia. Ik hou er wel van als een restaurant kalfstong serveert als voorgerecht bij het restaurantweek menu. Heerlijk zacht met een mooi contrast met de kruidensaus met zuurtje. Het was helaas verder niet het eten wat het een leuke avond maaktte, het was wel aardig maar naast het ...

Lees hele review

Leuke avond gehad bij La Cucina Di Georgia. Ik hou er wel van als een restaurant kalfstong serveert als voorgerecht bij het restaurantweek menu. Heerlijk zacht met een mooi contrast met de kruidensaus met zuurtje. Het was helaas verder niet het eten wat het een leuke avond maaktte, het was wel aardig maar naast het voorgerecht niet echt bijzonder.

Vooral de super enthousiaste bediening met duidelijk een passie voor het vak zorgde er voor dat het een geslaagde avond is geworden.
Ondanks dat het wel ok was, denk ik toch niet dat ik snel terug zal keren aangezien Haarlem zoveel betere alternatieven heeft.

Anoniem op 05 september 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Toon telefoonnummer

Over La Cucina Di Georgia

Keuken: Italiaans

Restaurant La Cucina di Georgi ligt op een fantastische locatie in het centrum van Haarlem. Dit is de plek waar de smaken van Italië je tegemoet treden.

De Zuid Europese sfeer proef je direct terug bij het plaatsnemen in het restaurant. Het restaurant is zeer smaakvol ingericht. Leuke en comfortabele meubels zorgen ervoor dat jij op je gemak kunt genieten van jouw lunch of diner. Net als in Italië staat goed eten centraal dat wordt gecomplimenteerd met overheerlijke wijnen.

Kom genieten van de heerlijke Italiaanse gerechten bij Restaurant La Cucina di Georgi! Buon appetito!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden