Knife fork icon red

De Artisjok

€ 39,50

Waanzinnig 4-gangen diner

De Artisjok

7,5 (13 reviews)

Waanzinnig 4-gangen diner € 39,50

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 4-gangen diner
€ 39,50

Aan het rustige vaarwater van de Nieuwegracht in Utrecht is een culinair pareltje gelegen. In restaurant De Artisjok is het harmonieus genieten. De sfeervolle ambiance sluit perfect aan bij de verfijnde gerechten en het vakmanschap van je gastheer. De chef stelt menu’s samen die je zullen verrassen vanwege hun rijke smaakcombinaties. Vanzelfsprekend kunnen daarbij passende wijnen worden besteld. Met persoonlijke wensen houden wij rekening. De Artisjok staat voor een unieke culinaire ervaring.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 13 mensen zeggen over De Artisjok

7.5
(13 reviews)
Eten
7.9
Service
7.8
Sfeer
6.9
Schrijf een review

"goed eten, vriendelijke bediening, huiskamergevoel"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Fijne sfeer. Vanwege restaurantweek een vast menu. Uitzonderlijk goede steak tartaar! Verder was t eten goed maar niet origineel. Wijnarrangement genomen. Paar mooir tussen, een wat saaie. Vriendelijke bediening. Klein foutje met wijn inschenken: witte vanuit wijnarrangemet was al ingeschonken maar degene die geen v...

Lees hele review

Fijne sfeer. Vanwege restaurantweek een vast menu. Uitzonderlijk goede steak tartaar! Verder was t eten goed maar niet origineel. Wijnarrangement genomen. Paar mooir tussen, een wat saaie. Vriendelijke bediening. Klein foutje met wijn inschenken: witte vanuit wijnarrangemet was al ingeschonken maar degene die geen vis at en vlees had, kreeg ook nog n rooie en had dus 2 glazen. Maar niet echt n punt natuurlijk.

Almer op 15 maart 2015

"Verrassend"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Verrassende gangen gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Voor herhaling vatbaar!

Peter op 15 maart 2015

"Aanrader!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten fijne sfeer en mooie ambiance.

Helen op 15 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Nieuwegracht 33 3512 LD Utrecht

Over De Artisjok

Terwijl het kloppend hart van Utrecht de meeste mensen trekt, ligt de Nieuwegracht aan rustiger vaarwater. Aangenaam, zonder dat het verveelt.

In restaurant De Artisjok is het ook harmonieus genieten. De sfeervolle ambiance sluit perfect aan bij de mooi opgemaakte borden, de verfijnde gerechten en het vakmanschap van je gastheer. De chef stelt verrassende menu’s samen, waarbij passende wijnen kunnen worden besteld.

De Artisjok staat een voor unieke culinaire belevenis waar je het restaurant met een tevreden gevoel zal verlaten aan het einde van de avond. Ervaar het zelf bij restaurant de Artisjok.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden