Crijns Restaurant

Frans | €€€
8,9 (35 reviews)
94% aanbevolen

Wat 35 mensen zeggen over Crijns Restaurant

8.9 Gebaseerd op 35 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Super lekker gegeten

Josje Westein op 21 september 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten met bijpassende bijzondere wijnen. Kaastafel geweldig. Sfeer en bediening heel goed. Prijs/kwaliteit verhouding prima.

Niek op 20 september 2020
Geverifiëerd

3.0 Keuken 4 | Service 3 | Sfeer 2

Voor mij is de restaurant week een mogelijkheid om nieuwe restaurants te ontdekken waar ik met vrienden kan gaan eten en zo kwam ik bij Crijns niet direct naast de deur in kom uit Eindhoven. We zijn aan een tafel gezet waarbij ik tussen drie groepen luidruchtige personen zat zodanig dat ik mijn partner nauwelijks ko...

Lees hele review

Voor mij is de restaurant week een mogelijkheid om nieuwe restaurants te ontdekken waar ik met vrienden kan gaan eten en zo kwam ik bij Crijns niet direct naast de deur in kom uit Eindhoven. We zijn aan een tafel gezet waarbij ik tussen drie groepen luidruchtige personen zat zodanig dat ik mijn partner nauwelijks kon verstaan laat staan de bediening. Het pand is mooi maar de akoestiek leent zich hier niet voor tenzij men hier aandacht aan besteed. Halverwege de avond werd dit opgelost door ons te verplaatsen naar een ander deel van het restaurant waar niemand zat. Voor mij geen probleem ik kom om lekker te eten en niet om mensen te kijken. Nu het eten. Het eten was op zich niet slecht maar volgens mij duidelijk van te voren voorbereidt want het extra gerecht wat we namen was veel verser en smakelijker. Ik snap dat de horeca omzet wil maken maar dan moet je naast drie grote groepen geen extra tafels laten bezetten. Dan de drank. Aperitief prima genoeg keus maar dan komt het op de vraag of ik een wijn arrangement wil zeg ik nee daarna wordt het me nog twee keer gevraagd. Dat is over de top en op mijn vraag naar de wijn kaart en welke combinatie ik kan nemen wordt gemompeld dat we iets met vis krijgen. Ja het volgende gerecht was met vis ( beetje) hoofd ingrediënt was kip. Niks mee maar geef dat dan aan. De wijnkaart was mager en met volledig verkeerde wijnen voor het seizoen. Vosne Romanee voor 99 euro overdone in een restaurant als dit en Chateau neuf du Pape wijnen horen volgens mij meer thuis in de winter. De huiswijnen zijn prima en die zou ik ook aanbevelen. Maar ik zou om de keuze voor de wijnen makkelijker te maken aangegeven wat het gerecht is nu werd er zeer geheimzinnig over gedaan omdat ik een verrassing menu zou hebben echter ik meende een menu van de chef te hebben volgens de restaurant week. De uitsmijter was voor het volgende ik naam nog een koffie en mijn partner een thee. Prima. Op een moment werd gevraag of ik nog een koffie wilden omdat mijn partner nu eenmaal langer doet over een thee. Ik snap dat men omzet wil maken maar het argument sloeg nergens op. Als pleister op de wonde kregen we een potje mosterd mee heel goed bedoeld maar de snee die in onze eetbeleving was aangericht was hier niet mee te hechten. Neen ondanks het vriendelijke maar niet allemaal even deskundig personeel komen we hier niet meer terug.

dick de groot op 20 september 2020
Geverifiëerd

6.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 7

Eten was goed maar erg weinig en betalen voor friet prima maar dan niet een bekertje voor 4 personen en als je dan meer vraagt nog een keer betalen

Ans op 20 september 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 10

Prima gegeten. Porties waren ietwat aan de kleine kant.

Petra van Kemenade op 19 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bladel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Crijns Restaurant

Keuken: Frans

Crijns Restaurant verwelkomt je graag in de Brabantse Kempen, een prachtige regio waar je leuke wandel- en fietstochten kunt maken en kunt genieten van de natuur in de nabije omgeving.

Het restaurant is sfeervol en is erg modern ingericht. Daarnaast is het eerste wat de gasten opmerken dat het restaurant een prachtige uitstraling heeft. De binnenkant van het restaurant heeft een complete metamorfose gekregen. Na een lange dag van de natuur genoten te hebben of geshopt te hebben, kun je uitgebreid genieten van de verschillende gerechten van Crijns restaurant. Het maakt niet uit of je komt lunchen of dineren. Bij Crijns restaurant word je altijd verwend.

Kom snel genieten van de heerlijke creaties van Crijns Restaurant!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bladel e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden