Wat 110 mensen zeggen over Lars Amsterdam*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mijn smaakpapillen weer laten leven.
Zulke mooie/lekkere gerechten
Top restaurant. Je moet hier een keer gegeten hebben.
Op 10 oktober hebben we een geweldig fijne avond gehad bij Lars Amsterdam. Het restaurant, met een fantastisch uitzicht, ademt een warme, open en familiaire sfeer uit. Lars en Floor zijn betrokken en dichtbij de gasten. Het team heeft plezier, er word gelachen en met passie gesproken over de gerechten. De passie voe...
Lees hele reviewOp 10 oktober hebben we een geweldig fijne avond gehad bij Lars Amsterdam. Het restaurant, met een fantastisch uitzicht, ademt een warme, open en familiaire sfeer uit. Lars en Floor zijn betrokken en dichtbij de gasten. Het team heeft plezier, er word gelachen en met passie gesproken over de gerechten. De passie voel je en proef je terug in de gerechten. Deze zijn verfijnd, met oog voor detail en van hoog niveau. Ze staan op zichzelf maar zijn ook, samen met de bijpassende wijnen, complementair aan elkaar. Alles klopt, wat een Top Team! Bedankt! Wij komen zeker terug wanneer dit weer kan.
Heerlijk gegeten. Super service. Zeker een aanrader! Geen opmerkingen.
Fantastisch goed gegeten met een goede service. Kom graag terug zodra ze weer open zijn. Absolute aanrader!
ongelofelijk fijne avond gehad, aandacht voor detail, prachtige setting en elk gerecht was een verrassing. een geolied machine zou ik dit restaurant noemen en de pauzes waren precies genoeg en de bediening fantastisch.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Lars Amsterdam*
Keuken: Frans
Een horecaconcept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers, dat is Lars Amsterdam. Dit creatieve koppel ontmoette elkaar enkele jaren geleden bij Restaurant Aan de Poel **. Zij creëerden samen een restaurant waarbij je een combinatie vindt van fine-dining en robuuste gerechten. Een huiskamer restaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam.
Lars begon zijn koksopleiding bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. De Franse keuken is zijn passie, maar in zijn gerechten zijn ook Aziatische invloeden terug te vinden. Het werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop.
Floor is gestart bij Ron Blaauw en heeft haar passie voor gastronomie opgedaan in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar liefde voor gastvrijheid is aanstekelijk en inspirerend. Het allergrootste compliment is toch wel wanneer gasten zeggen dat ze zich echt thuis voelen in het restaurant.
Producten van hoge kwaliteit gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars A’dam. Kom binnen, ontspan en laat je inspireren door het team en het fantastische uitzicht!