Knife fork icon red

Wolf Atelier

€ 77,-

15(!)-gangen Tasting menu

Wolf Atelier

8,8 (166 reviews)

15(!)-gangen Tasting menu € 77,-

Reserveer een tafel

Deal
15(!)-gangen Tasting menu
€ 77,-

Restaurant Wolf Atelier is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 in de regio Amsterdam.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Wolf Atelier beloond met een prachtige 9,52. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 15-gangen diner voor maar € 77,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 166 mensen zeggen over Wolf Atelier

8.8
(166 reviews)
Eten
9.3
Service
8.6
Sfeer
8.6
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische avond met 15 gangen en heerlijke wijnen!

Esther Somers op 07 maart 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk ontspannen avond, en genoten van alle verschillende smaken"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Top avond

P Lochem op 01 maart 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten bij wolf atelier"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Voor het eerst bij wolf gegeten, top locatie en prima sfeer. Hebben het 15 gangen tasting menu gegeten. Erg lekker en verrassende combinaties. Een aanrader.

edwin op 29 februari 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Valentijnsdag de 15 gangen Proeverij gehad..was heerlijk.. komen zeker weer terug. Service was prima alleen de eerste 2 uurtjes kwamen de gerechtjes met lange tussenpozen en daarna in rap tempo toen het minder druk was .. al bij al prima service

Gertjan van weerelt op 15 februari 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

15 gangen gedaan. Gerechten van heel lekker naar wat minder. Was wel een langen zit. Ongeveer 4 uur.

Edith Vos op 15 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Westerdoksplein 20-brug 1013 AZ Amsterdam

Over Wolf Atelier

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden