Knife fork icon red

Wolf Atelier

€ 31,50

3-gangen Chef's diner

Wolf Atelier

8,9 (184 reviews)

3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Wolf Atelier is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Wolf Atelier voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Deal
15(!)-gangen Tasting menu
€ 77,-

Restaurant Wolf Atelier is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 in de regio Amsterdam.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Wolf Atelier beloond met een prachtige 9,52. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 15-gangen diner voor maar € 77,-.

Het restaurant werkt met twee shifts. De eerste shift begint om 18:00 of 18:30 tot 20:30 of 21:00. De tweede shift begint vanaf 21:00. De tafels van de eerste shift worden dus opnieuw gereserveerd.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 184 mensen zeggen over Wolf Atelier

8.9
(184 reviews)
Eten
9.3
Service
8.7
Sfeer
8.6
Schrijf een review

7.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 5

Hier wordt op zeer hoog niveau gekookt. Jammer alleen van de slechte akoestiek waardoor je elkaar nauwelijks kunt verstaan. De enthousiaste ober zou ook iets minder aanwezig mogen zijn. De bijzondere locatie - een voormalig draaibrug - met uitzicht op het IJ maakt veel goed.

Pieter Burgman op 25 september 2020
Geverifiëerd

"HEERLIJK"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit restaurant hoort absoluut bij de betere plekken in Amsterdam. Een origineel detail is het houten doosje dat bij binnenkomst op tafel staat. (Go see it your self,erg verrassend). Heerlijke cocktail en 2 amuses. Wij hadden het 3 gangen menu, maar kregen een extra 4de gang erbij. We hebben er ook nog de kaas bijgen...

Lees hele review

Dit restaurant hoort absoluut bij de betere plekken in Amsterdam. Een origineel detail is het houten doosje dat bij binnenkomst op tafel staat. (Go see it your self,erg verrassend). Heerlijke cocktail en 2 amuses. Wij hadden het 3 gangen menu, maar kregen een extra 4de gang erbij. We hebben er ook nog de kaas bijgenomen die net als de rest perfect was. Een prettig geprijsd wijn aragement erbij, met goede uitleg van de vrouwelijke sommelier. Ook de andere dame van de bediening was erg prettig. Alles bij elkaar een top avond. Een absolute aanrader.

Small 059d75ee3a Small 0a0ef313d5 Small 68d7ba6018 Small 0c46b70b4f Small 1544fd8092 Small 1a046157e4 Small e35e21dc45
Erik van Kempen op 22 september 2020
Geverifiëerd

"Super avond!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, goeie wijn en top service!

Anke Merkx op 22 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Maandagavond in het kader van de restaurantweek bij Wolf Atelier gegeten. Wij eten hier een paar keer per jaar en zijn telkens weer verrast door het geweldige eten en de heerlijke bijpassende wijnen.
En de prachtige locatie is dan de kers op de taart.

Welmer op 18 september 2020
Geverifiëerd

"Alles klopt! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Al veel gehoord over Wolf Atelier, tijd om het zelf te ervaren. Prachtig mooi opgemaakte gerechten die uitblonken in heerlijke en vooral verrassende smaak combinaties uitgeserveerd door deskundige attente en vriendelijke bediening. Een avondje uit bij Wolf Atelier is verwend worden en een feestje voor jezelf en je tafelgenoten! Wij komen terug!

Small 12c829ca61
Ronald Bonnema op 18 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Westerdoksplein 20-brug 1013 AZ Amsterdam

Over Wolf Atelier

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden