Ciel Bleu**

Frans | €€€
9,5 (8 reviews)

Wat 8 mensen zeggen over Ciel Bleu**

9.5 Gebaseerd op 8 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Alles is uitstekend!

Norbert P op 29 mei 2016

"Great experience with an spectacular view of the city"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Amazing wining and dining high up in Amsterdam, with an spectacular view in the city.
Great service and atmosphere. Thanks for the wonderful experience and we will definitely return.

QH op 19 oktober 2015

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Uitmuntend!

Norbert op 15 oktober 2015

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

de smaak is even geweldig als de presentatie. ongelovelijke gerechten !

Anoniem op 02 maart 2013

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

De amuses en het voorgerecht waren echt geweldig! Super. Het nagerecht in een Pizza doos was wel een afknapper, de doos past niet in de ambiance en ook niet in het verwachtingspatroon en beeld wat ik heb bij een twee sterrenrestaurant. Als grapje bedoeld leverde het toch irritatie op ook omdat de dozen niet op de ta...

Lees hele review

De amuses en het voorgerecht waren echt geweldig! Super. Het nagerecht in een Pizza doos was wel een afknapper, de doos past niet in de ambiance en ook niet in het verwachtingspatroon en beeld wat ik heb bij een twee sterrenrestaurant. Als grapje bedoeld leverde het toch irritatie op ook omdat de dozen niet op de tafel passen als je tegenover elkaar zit.(persoonlijk vond ik het gerecht ook erg veel en zwaar) Als het dan toch moet gebruik de doos dan als presenteerblad en serveer er als verrassing een mooi nagerecht uit. Jammer van een verder werkelijk voortreffelijke avond!

Hanneke Heesen op 10 november 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ciel Bleu**

Keuken: Frans

Restaurant Ciel Bleu bevindt zich op de 23ste etage van Hotel Okura Amsterdam. Een van de meest bijzondere eetgelegenheden in Amsterdam.

Het met twee Michelin sterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant biedt, net als de aangrenzende Champagne en Cocktailbar Twenty Third, een panoramisch uitzicht over het centrum van Amsterdam. 

Het luxueuze interieur en het uitzicht zorgen in combinatie met persoonlijk gastheerschap voor een luxe, warme en moderne uitstraling.


Een ambiance die aansluit bij de bereidingswijze en presentatie van de gerechten uit de eigenzinnige Franse keuken van sterrenchef Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. De professionaliteit van de sommelier en de nauwe samenwerking met de chef zorgen voor een optimale harmonie tussen wijn en spijs.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden