Knife fork icon red

Zala's

8,8 (75 reviews)

Wat 75 mensen zeggen over Zala's

8.8
(75 reviews)
Eten
9.1
Service
8.7
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Zala's blijft verrassend goed"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Opnieuw bij Zala's gegeten en wederom genoten van originele gerechten in smaak en samenstelling.

N.M.M. van Eck op 03 november 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige inrichting, vriendelijke ober die wat moeilijk te verstaan was. Het eten was mooi opgemaakt, originele gerechten en heerlijk. Goede wijn! Wel hielden ze wat weinig in de gaten of ze je nog van drinken konden voorzien en had de tijd tussen voor- en hoofdgerecht iets korter gemogen. Het werd toen net iets dr...

Lees hele review

Gezellige inrichting, vriendelijke ober die wat moeilijk te verstaan was. Het eten was mooi opgemaakt, originele gerechten en heerlijk. Goede wijn! Wel hielden ze wat weinig in de gaten of ze je nog van drinken konden voorzien en had de tijd tussen voor- en hoofdgerecht iets korter gemogen. Het werd toen net iets drukker in het restaurant, wat hier mogelijk invloed op had. Positieve ervaring en ik ga graag nog eens terug!

Janneke op 09 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben een fantastische avond gehad bij Zala's! Het verrassingsmenu hadden we uitgebreid naar 4 gangen met wijnarrangement . Dit bleek een schot in de roos, de wijnen pasten precies bij de verrukkelijke gerechten. De gastheer was erg betrokken en zorgde er voor dat ons niets ontbrak. 100% kans dat wij nog een keer langskomen :)

Erick op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

"Geweldig!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Geweldig! Heerlijk! Super goed!

Jes op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Mooi opgemaakte borden, 4 gangen menu genomen met wijn arrangementen, goede uitleg van wijnen en gerechten, wel grote porties, dus 4 gangen waren zeker genoeg.

Hans De Vette op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Trans 7 3512 JJ Utrecht

Over Zala's

Restaurant Zala's in Utrecht was voorheen bekend als Lokaal Negen. Geniet van de puurheid en de mooie gerechten. De exclusieve ervaring wordt mede veroorzaakt door de knusse sfeer. De modern Franse keuken doet je smaakpapillen zeker verrassen. De chef en zijn team zorgen elke keer weer voor de allerbeste smaakcombinaties. De creatieve en prachtige presentaties op je boord zullen je ook zeker bijblijven. Geniet van een fenomenale avond vol verrassingen! Kom snel langs bij Zala's in Utrecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden