Knife fork icon red

Zala's

€ 45,-

Voortreffelijk 5-gangen diner

Zala's

8,8 (100 reviews)

Voortreffelijk 5-gangen diner € 45,-

Reserveer een tafel

Deal
Voortreffelijk 5-gangen diner
€ 45,-

Onder de schaduw van de prachtige Dom vind je restaurant Zala's in het mooie Utrecht. Hier kan je genieten van al het lekkers dat de Franse keuken te bieden heeft. Er wordt uitsluitend gewerkt met pure en verse producten van hoge kwaliteit. Hiermee creëren zij niet alleen de beste en lekkerste smaakcombinaties, maar verrassen zij jou ook met een fantastische creatieve presentatie.

Dankzij de fijne gastvrijheid en het vriendelijke personeel voel je je meteen helemaal thuis. Het personeel legt je volledig in de watten en zorgt dat je alles tot je beschikking hebt wat nodig is voor een avond helemaal ontspannen om ongestoord te kunnen genieten van overheerlijke gerechten.

De unieke combinatie van creativiteit en gastvrijheid zelf ervaren? Reserveer dan snel het verrukkelijke 5-gangen diner voor slechts € 45,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Zala's is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Zala's voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 100 mensen zeggen over Zala's

8.8
(100 reviews)
Eten
9.1
Service
8.8
Sfeer
8.5
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

We aten hier op 4 september 2020 tijdens de restaurantweek. Met een voordelig (verrassings)menu. De man die ons bediende deed zijn best enrech legde uit wat we voorgeschoteld kregen. De wachttijd bij voor- en hoofdgerecht was vrij lang, maar voor ons was dat geen probleem. Wat wel storend was, was een groep luidruch...

Lees hele review

We aten hier op 4 september 2020 tijdens de restaurantweek. Met een voordelig (verrassings)menu. De man die ons bediende deed zijn best enrech legde uit wat we voorgeschoteld kregen. De wachttijd bij voor- en hoofdgerecht was vrij lang, maar voor ons was dat geen probleem. Wat wel storend was, was een groep luidruchtige mannen tegenover ons. In combinatie met de niet zo goede akoestiek, hadden we grote moeite elkaar te verstaan. Het eten was prima, mooi opgemaakt en smakelijk. Wel kleine porties en persoonlijk had ik de indruk dat er iets te veel bij elkaar was gevoegd. Desondanks een positieve indruk - het aantal plekken in Utrecht waar je goed kunt eten, neemt langzaam toe.

Edoli op 09 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten ! "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk en gezellig !

Jetske Dedden op 09 september 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gewoon lekker gegeten in een leuke locatie met prima bediening

Reinier Van Onselen op 07 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, prachtige gerechten met verrassende smaken. Een aanrader! Wel jammer dat we in het achterste gedeelte van het restaurant zaten en lang op ons voorgerecht moesten wachten. Tijdens het wachten kregen we wel extra wijn bijgeschonken😀. We komen zeker nog eens terug!!!

L. op 06 september 2020
Geverifiëerd

"Super"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gastvrij en echt elk gerecht een mooie ingetogen smaakexplosie.

Ellen op 03 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Trans 7 3512 JJ Utrecht

Over Zala's

Restaurant Zala's in Utrecht was voorheen bekend als Lokaal Negen. Geniet van de puurheid en de mooie gerechten. De exclusieve ervaring wordt mede veroorzaakt door de knusse sfeer. De moderne Franse keuken doet je smaakpapillen zeker verrassen. De chef en zijn team zorgen elke keer weer voor de allerbeste smaakcombinaties. De creatieve en prachtige presentaties op je bord zullen je ook zeker bijblijven. Geniet van een fenomenale avond vol verrassingen! Kom snel langs bij Zala's in Utrecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden