Knife fork icon red

Restaurant Hemingway

8,8 (223 reviews)

Wat 223 mensen zeggen over Restaurant Hemingway

8.8
(223 reviews)
Eten
8.9
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Het was een prachtig 4-gangenmenu, inclusief 3 amuses! (Informeer van tevoren wel naar de prijs van de drankjes, wil je niet voor verrassingen komen te staan...)

Ella van Dorst op 03 januari 2020
Geverifiëerd

"de top!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben gegeten in een prachtige gelegenheid. De ambiance was goed. Het personeel deed het erg goed, met name de toelichting bij wat werd geserveerd. En - last but not least - het was een geweldig, hoogstaand culinair smaakfestival. Kost 'n paar centen - althans voor mijn normen - maar dan heb je ook wat! De prijs-kwaliteitsverhouding is gewoon goed.

Geert van Oers op 12 december 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima adres voor speciale gelegenheden

Jan Beukers op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Een lang gekoesterde wens....."
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Al jaren stond het restaurant op mijn verlanglijstje. Was het om dat we verwend zijn? Was het omdat de verwachtingen te hoog waren? Het was goed, het was lekker, maar niet overall verrassend of tongstrelend. De verrassing was wel dat veel was gebaseerd op groente, qua amuses en voorgerecht, maar we moesten constater...

Lees hele review

Al jaren stond het restaurant op mijn verlanglijstje. Was het om dat we verwend zijn? Was het omdat de verwachtingen te hoog waren? Het was goed, het was lekker, maar niet overall verrassend of tongstrelend. De verrassing was wel dat veel was gebaseerd op groente, qua amuses en voorgerecht, maar we moesten constateren dat het niet geheel onze smaak was. Wat we als lekkerst hebben ervaren? Het nagerecht.
Toch bevelen we het restaurant aan, maar bij ons niet in de top 5.

Kees Duyndam op 23 maart 2019

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Op een heel gezellige locatie in een sfeervol restaurant lekker gegeten van Nederlandse producten, de bediening was deskundig en gezeliig

Els op 23 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Grote Markt 36-38 4611 NT Bergen op Zoom

Over Restaurant Hemingway

Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom is gevestigd in Hotel de Draak. In de keuken werken ze vooral met producten uit Bergen op Zoom en andere locale producten. De rest wordt aangevuld met andere verantwoordelijke en duurzame producten. Bij Restaurant Hemingway kan je genieten van het beste van de Brabantse Wal. Het keukenteam is creatief en serveert unieke combinaties. Nederlandse klassieke gerechten met een verrassende touch! Ervaar de geweldige culinaire ervaring bij Restaurant Hemingway.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden