Knife fork icon red

't Eethuysje

8,8 (263 reviews)

Wat 263 mensen zeggen over 't Eethuysje

8.8
(263 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.5
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Wederom heerlijk gegeten. Alle gerechten zien eruit als schilderijtjes. Wat een smaakpalletten. En bij de koffie zoveel lekkers.....zonder dat je daarvoor extra betaald.

Ron Drukker op 02 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben weer heerlijk gegeten!! Deze keer tijdens de Restaurantweek.

Jose en Barbara Duiverman op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Valse start"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

We kwamen een beetje druk binnen met telefoon aan het oor, wat niet goed was maar het restaurant leek nog niet klaar voor de restaurantweek. Normaal is er een apart menuutje maar nu konden we kiezen uit het 3 4 5 gangen chef/maandmenu, wat we pas later begrepen nadat we het hadden nagevraagd want we kregen gewoon de...

Lees hele review

We kwamen een beetje druk binnen met telefoon aan het oor, wat niet goed was maar het restaurant leek nog niet klaar voor de restaurantweek. Normaal is er een apart menuutje maar nu konden we kiezen uit het 3 4 5 gangen chef/maandmenu, wat we pas later begrepen nadat we het hadden nagevraagd want we kregen gewoon de kaart. Als je een je een extra gang wilde hebben dan moest je het normale bedrag van de kaart extra betalen maar het verschil tussen een 3 en 4 gangen chefs menu was 7,50, wat minder was. Het eten was weer zeer goed en de bediening werd later ook beter, maar we hadden niet het gevoel wat we normaal hebben als we hier eten.

Dick de Goede op 28 september 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

een heel erg gezellig restaurantje, met vlotte bediening!Echt een aanrader!

Joost Fick op 27 september 2019
Geverifiëerd

"net even iets anders"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

heerlijk gegeten...restaurant was vol, maar niet hinderlijk vol. sfeer was gezellig, attente en vlotte bediening . "BoB" arrangement voor de wijnen was geen probleem.....!

Huub op 26 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Dorpsstraat 53 1901 EJ Castricum

Over 't Eethuysje

In het hartje van Castricum, in de dorpstraaat, zit in een uniek pand het gezellige restaurant 't Eethuysje. Naast het pand vind je een idyllisch pleintje waar het terras van het restaurant staat. Vanaf deze prachtige plek heb je uitzicht op de historische kerk van het dorp.

't Eethuysje wordt geïnspireerd door de seizoenen van het jaar. Hiervoor gebruiken ze dan ook seizoensproducten uit de streek. Deze dagverse producten worden gecombineerd waardoor bijzondere maar bovenal spannende creaties ontstaan.

Dat de keuken zo verfijnd is en de presentatie van de gerechten zo mooi, heeft alles te maken met de ervaring in de keuken. De chef en zijn brigade hebben veel kennis van technieken en ingrediënten en weten deze perfect te gebruiken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden