Knife fork icon red

't Eethuysje

€ 31,50

3-gangen Chef's diner

't Eethuysje

8,9 (275 reviews)

3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant 't Eethuysje is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant 't Eethuysje voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 275 mensen zeggen over 't Eethuysje

8.9
(275 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was goed. Wachttijd tussen voor-, en hoofdgerecht was te lang

Pieter Schouws op Gister
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Super gegeten, echt een aanrader. Wij zaten in het achterste gedeelte, Daar vonden we de sfeer veel minder gezellig, en de bediening was er ook niet altijd, dat was wel een min punt.

Small 7fb6ba374b Small a9d5176bc7 Small 7b1e91ca88 Small 986de5b354 Small 61cf4f6f56 Small b0b610f764 Small f9ff6ae216 Small 237f268853
Monique op 24 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, super bediening

Bert Baars op 21 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in ongedwongen sfeer"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Afgelopen donderdag hadden we wat te vieren. Vandaar dat we zochten naar een restaurant met bijzondere gerechten op de menukaart. 't Eethuysje in Castricum stelde ons op dit vlak niet teleur. Het driegangen menu dat we bestelden, bevatte allemaal bijzondere en lekkere gerechten. De keuze was nog niet zo eenvoudig. I...

Lees hele review

Afgelopen donderdag hadden we wat te vieren. Vandaar dat we zochten naar een restaurant met bijzondere gerechten op de menukaart. 't Eethuysje in Castricum stelde ons op dit vlak niet teleur. Het driegangen menu dat we bestelden, bevatte allemaal bijzondere en lekkere gerechten. De keuze was nog niet zo eenvoudig. In plaats van een dessert werd een heerlijk kaasplankje met zelf gebakken broden geserveerd. Bijzonder lekker. En dit allemaal voor een heel schappelijke prijs. Door de Corona maatregelen stonden er minder tafeltjes dan gebruikelijk, waardoor de inrichting wat leeg leek. Niets aan te doen in deze tijd. Wel een tip is wellicht een achtergrondmuziekje af te spelen, ter opvulling van de ruimte.

Joep op 19 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met onze vrienden in t' Eethuysje gegeten.Wat hebben wij weer genoten van de overheerlijke gerechten.Er is zoveel aandacht besteed aan de opmaak van de borden en de smaak combinaties.Heerlijk!

jose duiverman op 18 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Dorpsstraat 53 1901 EJ Castricum

Over 't Eethuysje

In het hartje van Castricum, in de dorpstraaat, zit in een uniek pand het gezellige restaurant 't Eethuysje. Naast het pand vind je een idyllisch pleintje waar het terras van het restaurant staat. Vanaf deze prachtige plek heb je uitzicht op de historische kerk van het dorp.

't Eethuysje wordt geïnspireerd door de seizoenen van het jaar. Hiervoor gebruiken ze dan ook seizoensproducten uit de streek. Deze dagverse producten worden gecombineerd waardoor bijzondere maar bovenal spannende creaties ontstaan.

Dat de keuken zo verfijnd is en de presentatie van de gerechten zo mooi, heeft alles te maken met de ervaring in de keuken. De chef en zijn brigade hebben veel kennis van technieken en ingrediënten en weten deze perfect te gebruiken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden