Knife fork icon red

Op de Poort

€ 21,50

Overheerlijke 2-gangen lunch inclusief amuse

Op de Poort

9,3 (58 reviews)

Overheerlijke 2-gangen lunch inclusief amuse € 21,50

Reserveer een tafel

Deal
Overheerlijke 2-gangen lunch inclusief amuse
€ 21,50

Aan de oevers van de Maas vind je het prachtige restaurant Op de Poort in Megen. Het restaurant is gevestigd onder de fenomenale oude gevangenistoren die stamt uit de veertiende eeuw. Met een prachtig uitzicht kun je hier genieten van de creativiteit van chef Robbert Megens. Er wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten van hoogstaande kwaliteit. Dit is dan ook zeker terug te proeven in de overheerlijke lunchgerechten.

Gastheer Erik Wolf zal er alles aan doen dat er niets aan jouw culinaire middag ontbreekt. Dankzij de vriendelijke en gastvrije houding voel je je direct thuis. Hierdoor kan je volledig ontspannen en nog meer genieten van de voortreffelijke gerechten en de fijne sfeer.

Geniet nu van moderne gerechten in een klassieke omgeving tijdens de heerlijke 2-gangen lunch inclusief amuse voor slechts € 21,50.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 3-gangen diner + mocktail en amuse
€ 35,-

Restaurant Op de Poort is gevestigd in het historische stadje Megen en ligt onder een 600 jaar oude gevangenistoren. De authenticiteit van Megen wordt perfect weergegeven in het klassieke restaurant waar je volop kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Als tegenhanger hiervan is de keuken juist zeer modern en altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarnaast laat Chef Robbert Megens zijn creativiteit terugkomen op het bord.

Speciaal voor DiningCity heeft Op de Poort dit waanzinnige 3-gangen diner inclusief mocktail samengesteld voor maar € 35,- per persoon!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Deal
Gastronomische 3-gangen lunch inclusief amuse
€ 29,50

In het historische stadje Megen aan de oevers van de Maas, vind je restaurant Op de Poort. Het restaurant ligt onder de ruim 600 jaar oude gevangenistoren die nog steeds in volle glorie overeind staat aan de dijk. Terwijl jij geniet van het sprookjesachtige uitzicht laat chef Robbert Megens zijn creativiteit op het bord terug komen. Dankzij de sublieme verse ingrediënten is elk gerecht een fantastische smaakbeleving.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij gastheer Erik Wolf. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat je alles tot je beschikking hebt om de middag compleet te maken. Kom snel genieten van de sublieme gerechten, de uitstekende service en de fijne sfeer!

Met wie breng jij een bezoekje aan deze prachtige plek met een excellente 3-gangen lunch inclusief amuse voor slechts € 29,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 58 mensen zeggen over Op de Poort

9.3
(58 reviews)
Eten
9.3
Service
9.4
Sfeer
9.3
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, gezellige ambiance, gastvrijheid is hier vanzelfsprekend. Top klasse!!

Will van Summeren op 25 maart 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker eten en super vriendelijk personeel.

Willy Heurkens op 24 maart 2019
Geverifiëerd

"Prima gegeten en gedronken in gezellige sfeer"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een 4-gangen verrassingsdiner met bijbehorende wijnen is ons prima bevallen. Inderdaad verrassende gerechten, heerlijk van smaak, mooi opgemaakt en in ongedwongen sfeer geserveerd. Gezellig druk.

Bart op 09 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Megen e.o.

Torenstraat 28 5366 BK Megen

Over Op de Poort

Restaurant Op de Poort is gelegen in het historische stadje Megen, aan de oevers van de Maas. Het restaurant ligt onder de oude gevangenistoren, die stamt uit de 14e eeuw. In die tijd was Megen een vestigingsstadje, met een ommuring die de inwoners moest beschermen tegen buitenstaanders. Wie een misdaad beging kwam in de gevangenistoren terecht en zat ‘Op de Poort’. De toren heeft zijn taak volbracht en staat nu, na ruim 600 jaar, nog steeds in volle glorie overeind aan de dijk.

Terwijl jij geniet van het prachtige uitzicht laat chef Robbert Megens zijn creativiteit op je bord terugkomen.

Geniet van moderne gerechten in een klassieke omgeving, met een heerlijke bijpassende wijn. Restaurant Op de Poort in Megen straalt nog steeds het authentieke van Megen uit, maar de keuken is modern en altijd op de hoogte van de laatste trends.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Megen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden