Knife fork icon red

Op de Poort

€ 21,50

Overheerlijke 2-gangen lunch inclusief amuse

Op de Poort

9,4 (56 reviews)

Overheerlijke 2-gangen lunch inclusief amuse € 21,50

Reserveer een tafel

Deal
Overheerlijke 2-gangen lunch inclusief amuse
€ 21,50

Aan de oevers van de Maas vind je het prachtige restaurant Op de Poort in Megen. Het restaurant is gevestigd onder de oude gevangenistoren, die stamt uit de veertiende eeuw.

Met een prachtig uitzicht, kun je hier genieten van de creativiteit van chef Robbert Megens. Gastheer Erik Wolf zal er alles aan doen dat er niets aan jouw culinaire middag ontbreekt.

Geniet nu van moderne gerechten in een klassieke omgeving tijdens de heerlijke 2-gangen lunch inclusief amuse, voor slechts € 21,50.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Deal
Gastronomische 3-gangen lunch inclusief amuse
€ 29,50

In het historische stadje Megen aan de oevers van de Maas, vind je restaurant Op de Poort. Het restaurant ligt onder de ruim 600 jaar oude gevangenistoren, die nog steeds in volle glorie overeind staat aan de dijk.

Terwijl jij geniet van het sprookjesachtige uitzicht, probeert chef Robbert Megens zijn creativiteit op jouw bord terug te laten komen. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij gastheer Erik Wolf, dus er zal niets aan jouw middag ontbreken.

Met wie breng jij een bezoekje aan deze prachtige plek met een excellente 3-gangen lunch inclusief amuse voor slechts € 29,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 3-gangen diner + mocktail en amuse
€ 35,-

Op de Poort in het historische stadje Megen ligt onder een 600 jaar oude gevangenistoren. De authenticiteit van Megen wordt perfect weergegeven in het klassieke restaurant, waar je volop kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Als tegenhanger hiervan is de keuken juist zeer modern en altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarnaast probeert Chef Robbert Megens zijn creativiteit terug te laten komen op het bord.

Speciaal voor Diningcity heeft Op de Poort dit Waanzinnig 3-gangen diner + mocktail en amuse samengesteld voor maar € 35,- per persoon

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 56 mensen zeggen over Op de Poort

9.4
(56 reviews)
Eten
9.4
Service
9.4
Sfeer
9.3
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten bij op de Poort"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Gisteren heerlijk gegeten op de Poort. Een mooi driegangen vismenu met zalm, zeebaars en coquilles. Jaren geleden voor het laatst geweest en nu aangenaam verrast. Wij komen zeker terug.

Ellie uit Oss op 06 december 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was onze eerste keer in dit restaurant; wat een warme vriendelijke ontvangst, wat een leuke sfeer; wat een heerlijk eten! We gaan beslist nog een keer, zeker omdat ze ook lunch serveren.

J&J op 02 december 2019
Geverifiëerd

"Prima."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten. Goed 3 gangen menu

M. op 01 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten in een relaxte sfeer met een perfecte sevice.

Udo H. op 25 oktober 2019
Geverifiëerd

"Voortreffelijk"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Samen met mijn echtgenote van een bijzonder lekker driegangen verrassingsmenu genoten. Elke gang was heel fijn van smaken. De bediening was heel voorkomend en vriendelijk en had tijd voor het beantwoorden van vragen over de verschillende gerechten. Kortom een aanrader. Dus zeg het voort ga eten bij Op de Poort.

Wil op 19 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Megen e.o.

Torenstraat 28 5366 BK Megen

Over Op de Poort

Restaurant Op de Poort is gelegen in het historische stadje Megen, aan de oevers van de Maas. Het restaurant ligt onder de oude gevangenistoren, die stamt uit de 14e eeuw. In die tijd was Megen een vestigingsstadje, met een ommuring die de inwoners moest beschermen tegen buitenstaanders. Wie een misdaad beging kwam in de gevangenistoren terecht en zat ‘Op de Poort’. De toren heeft zijn taak volbracht en staat nu, na ruim 600 jaar, nog steeds in volle glorie overeind aan de dijk.

Terwijl jij geniet van het prachtige uitzicht laat chef Robbert Megens zijn creativiteit op je bord terugkomen.

Geniet van moderne gerechten in een klassieke omgeving, met een heerlijke bijpassende wijn. Restaurant Op de Poort in Megen straalt nog steeds het authentieke van Megen uit, maar de keuken is modern en altijd op de hoogte van de laatste trends.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Megen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden