Knife fork icon red

Op de Poort

€ 35,-

Waanzinnig 3-gangen diner + mocktail en amuse

Op de Poort

9,4 (56 reviews)

Waanzinnig 3-gangen diner + mocktail en amuse € 35,-

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 3-gangen diner + mocktail en amuse
€ 35,-

Op de Poort in het historische stadje Megen ligt onder een 600 jaar oude gevangenistoren. De authenticiteit van Megen wordt perfect weergegeven in het klassieke restaurant, waar je volop kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Als tegenhanger hiervan is de keuken juist zeer modern en altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarnaast probeert Chef Robbert Megens zijn creativiteit terug te laten komen op het bord.

Speciaal voor Diningcity heeft Op de Poort dit Waanzinnig 3-gangen diner + mocktail en amuse samengeteld voor maar € 35,- per persoon

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 56 mensen zeggen over Op de Poort

9.4
(56 reviews)
Eten
9.4
Service
9.4
Sfeer
9.3
Schrijf een review

"Een echte aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn verwend met heerlijke gerechten. Verrassend, net een tikje anders. Mooi opgemaakt en goed in balans. Het wijnarrangement sloot prima aan op de gerechten. En de ontvangst was gastvrij en hartelijk. Dat alles in de authentieke setting van een restaurant in het mooie historische Megen. Genieten dus.

Annuska Wiersma op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk eten en leuke sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke gerechten en uitstekende service

Jasper Janssen op 29 september 2019
Geverifiëerd

"heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten ,lekker rustig aan geen gejaag . Er kwam steeds iemand vragen of het smaakte, of alles naar wens was en of het genoeg was . Wij gaan er beslist nog eens eten ,het was super relaxt .

Jorge Barros Vieira op 24 augustus 2019
Geverifiëerd

"Leuk en zeer verassend restaurantje in het vestigingsstadje Megen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Via de staatsloterij zijn wij hier terecht gekomen voor het verrassings-menu. Van binnen een zeer leuke en gezeliige inrichting. De keuze was vlees-vis of vegatarisch. Je kan hier trouwens zowel binnen- als buiten genieten van het zeer aanbevelingswaardige eten. Het eten wordt geserveerd in leuke verassende schaaltj...

Lees hele review

Via de staatsloterij zijn wij hier terecht gekomen voor het verrassings-menu. Van binnen een zeer leuke en gezeliige inrichting. De keuze was vlees-vis of vegatarisch. Je kan hier trouwens zowel binnen- als buiten genieten van het zeer aanbevelingswaardige eten. Het eten wordt geserveerd in leuke verassende schaaltjes en/of bordjes. Echt leuk en ook een keer wat anders dan altijd die witte hotelborden. Zeer vriendelijke bediening. het restaurantje heeft een leuke gezellige sfeer icm met zeer goed eten, wat leuk wordt geprensteerd. Wij beide hebben hier dan ook verrassend en goed gegeten. Echt een aanrader.

Bennie op 24 augustus 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige ontvangst, goede locatie, bediening en eten was erg goed.

D.G. Geel op 15 augustus 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Megen e.o.

Torenstraat 28 5366 BK Megen

Over Op de Poort

Restaurant Op de Poort is gelegen in het historische stadje Megen, aan de oevers van de Maas. Het restaurant ligt onder de oude gevangenistoren, die stamt uit de 14e eeuw. In die tijd was Megen een vestigingsstadje, met een ommuring die de inwoners moest beschermen tegen buitenstaanders. Wie een misdaad beging kwam in de gevangenistoren terecht en zat ‘Op de Poort’. De toren heeft zijn taak volbracht en staat nu, na ruim 600 jaar, nog steeds in volle glorie overeind aan de dijk.

Terwijl jij geniet van het prachtige uitzicht laat chef Robbert Megens zijn creativiteit op je bord terugkomen.

Geniet van moderne gerechten in een klassieke omgeving, met een heerlijke bijpassende wijn. Restaurant Op de Poort in Megen straalt nog steeds het authentieke van Megen uit, maar de keuken is modern en altijd op de hoogte van de laatste trends.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Megen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden