Knife fork icon red

Op de Poort

9,3 (75 reviews)
100%

Wat 75 mensen zeggen over Op de Poort

9.3
(75 reviews)
Eten
9.3
Service
9.4
Sfeer
9.2
100%
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten in Op De Poort in Megen!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij zijn verrast met de gerechten en de amuses met onverwachte smaken. De kok heeft er iets speciaals van gemaakt en dat is uitstekend gelukt. Geslaagde combinatie van 2 soorten vis of vlees en er was veel aandacht besteed aan de opmaak van de borden.
Wij vonden het fijn, dat we een keuze konden maken uit 3 gerecht...

Lees hele review

Wij zijn verrast met de gerechten en de amuses met onverwachte smaken. De kok heeft er iets speciaals van gemaakt en dat is uitstekend gelukt. Geslaagde combinatie van 2 soorten vis of vlees en er was veel aandacht besteed aan de opmaak van de borden.
Wij vonden het fijn, dat we een keuze konden maken uit 3 gerechten per gang en eventueel een tussengerecht, wat we natuurlijk hebben gedaan.
Misschien is het mogelijk om ook een keuze te maken bij het dessert.
Wij zaten in het wat kleinere gedeelte van het restaurant, maar hoorden, dat er plannen zijn voor een verhuizing binnen Megen, dat zou mooi zijn.
De bediening was vriendelijk en attent. Het was gewoon Top!

Hans en Marian Weynschenk op 13 september 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 6

We hebben zeer lekker en verrassend gegeten. De bediening was prima en het personeel was uitermate vriendelijk. Een echte aanrader.

Anita O'Connor op 12 september 2020
Geverifiëerd

"Lekker eten in ontspannen sfeer."
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Goed restaurant met erg vriendelijke en gezellige medewerkers, die zorgen voor een ontspannen sfeer. Het eten was van zeer goede kwaliteit met enkele verrassende smaken, alleen het dessert behoeft wat meer aandacht. Het wijnarrangement paste soms goed, soms minder bij de gerechten.

Hans op 11 september 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Heel lekker gegeten in een bijzondere historische omgeving, en heel relaxte sfeer. De gastvrouw en gastheer zorgen dat het je aan niets ontbreekt en serveren de verrukkelijke en verrassende gerechten van het 3 gangen menu. Er is per gang keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Een warme tussengang kan nar wens worden t...

Lees hele review

Heel lekker gegeten in een bijzondere historische omgeving, en heel relaxte sfeer. De gastvrouw en gastheer zorgen dat het je aan niets ontbreekt en serveren de verrukkelijke en verrassende gerechten van het 3 gangen menu. Er is per gang keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Een warme tussengang kan nar wens worden toegevoegd. Dat is zeker aan te raden, want de rendang van varkenswang was niet te versmaden. Andere hoogtepunten: de ceviche van coquilles en het dessert. Maar ook de vegetarische curry viel in de smaak. Goede wijnen complementeren het geheel. We komen graag eens terug, hier en op de nieuwe locatie (voormalig restaurant den Uiver). Aanbevolen!

Gerard op 06 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Topavond gehad!

Jean-Paul Meulendijks op 06 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Megen e.o.

Torenstraat 28 5366 BK Megen

Over Op de Poort

Restaurant Op de Poort is gelegen in het historische stadje Megen, aan de oevers van de Maas. Het restaurant ligt onder de oude gevangenistoren, die stamt uit de 14e eeuw. In die tijd was Megen een vestigingsstadje, met een ommuring die de inwoners moest beschermen tegen buitenstaanders. Wie een misdaad beging kwam in de gevangenistoren terecht en zat ‘Op de Poort’. De toren heeft zijn taak volbracht en staat nu, na ruim 600 jaar, nog steeds in volle glorie overeind aan de dijk.

Terwijl jij geniet van het prachtige uitzicht laat chef Robbert Megens zijn creativiteit op je bord terugkomen.

Geniet van moderne gerechten in een klassieke omgeving, met een heerlijke bijpassende wijn. Restaurant Op de Poort in Megen straalt nog steeds het authentieke van Megen uit, maar de keuken is modern en altijd op de hoogte van de laatste trends.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Megen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden