Knife fork icon red

Graham's Kitchen

9,3 (110 reviews)
95%

Wat 110 mensen zeggen over Graham's Kitchen

9.3 Gebasseerd op 110 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Perfect"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de tweede keer hier gegeten en wederom was het een perfecte diner-ervaring. Prachtige gerechten, heerlijke wijnen, prima service. Een topper!

Danny Jansen op 16 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een heerlijk restaurant! Geweldig 4-gangen incl. diner. Fijne en zeer vriendelijke service en fijne inrichting van het restaurant.

Thierry op 28 oktober 2019
Geverifiëerd

"Jippie!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ter gelegenheid van de verjaardag van een goede vriendin hier met haar gaan eten, maar het voelde als mijn eigen verjaardag. Wat een heerlijk eten! Alles prachtig verzorgd, goede smaken, texturen, verse producten, heerlijke wijn en heel prettige en gezellige mensen in de bediening. Wat een leuke ontdekking, ik ga snel weer terug.

Michel op 11 oktober 2019
Geverifiëerd

"Great food, very friendly staff"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Ate here Thursday evening, reception was very friendly. The food was very delicious and visually pleasing, accompanied by tasty wines. Service was good, very friendly and helpful. We had a lovely evening.

Mark op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

"Graham's kitchen"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hadden een 5 gangen diner. De eerste twee gangen zagen er prachtig uit en waren lekker, maar vrij vlak van smaak. Bij de derde gang werd ik enthousiast. Heerlijke knolselderij! Ook het hoofdgerecht was goed. Meloen bij de eend vond ik een beetje vergezocht, maar als gerecht prima. Het dessert was gewoon lekker. ...

Lees hele review

Wij hadden een 5 gangen diner. De eerste twee gangen zagen er prachtig uit en waren lekker, maar vrij vlak van smaak. Bij de derde gang werd ik enthousiast. Heerlijke knolselderij! Ook het hoofdgerecht was goed. Meloen bij de eend vond ik een beetje vergezocht, maar als gerecht prima. Het dessert was gewoon lekker. Het was een heerlijk avondje uit, maar ik zou niet terug gaan. Daarvoor was het eten niet bijzonder genoeg. De bediening was enthousiast. Alleen vier verschillende personen aan tafel en Graham, dat is te veel.

Lienke op 27 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Hemonystraat 38 1074 BS Amsterdam

Over Graham's Kitchen

Keuken: Haute cuisine, Internationaal

Bij Graham's Kitchen kan je genieten van een creatieve flair dat zich in elk gerecht uit. Het restaurant in gelegen in de Pijp van Amsterdam, waar veel verschillende culturen, nationaliteiten en stedelijke schoonheden te vinden zijn. Gastvrijheid is iets waar bij Graham's Kitchen veel waarde aan wordt gehecht. Kom genieten van de meest voortreffelijke gerechten, kom langs bij Graham's Kitchen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden