Metro City Kitchen

Modern | €€ | Menu

Verrukkelijk 3-gangen menu € 40,50 € 36,50

Metro City Kitchen

Modern | €€ | Menu

Verrukkelijk 3-gangen menu € 40,50 € 36,50

Deal
Verrukkelijk 3-gangen menu
€ 40,50 € 36,50

Genieten in het bruisende hart van Utrecht: bij Metro City Kitchen ben je aan het juiste adres voor verrukkelijke gerechten! Het restaurant ligt op loopafstand van Utrecht Centraal waar je vanuit de trein zo het restaurant in kan rollen voor een heerlijk hapje eten. Metro City Kitchen heeft een gebalanceerde menukaart met Europese gerechten dat ieders smaakpapillen doen smullen! Behalve fenomenale gerechten biedt Metro City Kitchen ook een uitgebreide kaart vol met dranken. Onder het mom van 'Zonder tonic heeft het leven geen gin' voeren de speciale (virgin) cocktails de drankenkaart aan. Uiteraard zit je hier ook goed voor een heerlijke glas (of zelfs fles) wijn!

Hebben wij je al lekker gemaakt? Dat is mooi! Speciaal voor Diningcity-gasten heeft Metro City Kitchen een Verrukkelijk 3-gangen menu in petto! Voor slechts € 36,50 kun je al met 10 aanschuiven.

Wanneer kan Metro City Kitchen jouw tafeltje klaarmaken?

RESERVEER RESERVEER

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Metro City Kitchen

Keuken: Modern

Gelegen aan het centraal station in Utrecht is restaurant Metro City Kitchen. Een plek waar je de hele dag door goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving. De drempel is laag en het is toegankelijk voor iedereen. Er is voor iedereen wat wils. Geniet van hoogwaardige service in een fijne en ongedwongen sfeer.

Wanneer maak jij kennis met restaurant Metro City Kitchen in Utrecht?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden