Le Hollandais

Frans | €€ | Menu
9,0 (23 reviews)
100% aanbevolen

6-gangen Rising Star menu € 60,-

Le Hollandais

Frans | €€ | Menu
9,0 (23 reviews)
100% aanbevolen

6-gangen Rising Star menu € 60,-

Deal
6-gangen Rising Star menu
€ 60,-

Ontdek de Franse keuken met een moderne twist bij restaurant Le Hollandais, gevestigd in een van de hipste plekken in Amsterdam- De Pijp! Hier wordt verfijnd gekookt met lef maar ook met respect naar het product. Eigenaar en chef-kok Rebwar zorgt in zijn restaurant voor het echte bistro gevoel waar iedereen met een glimlach de zaak verlaat. Proef zelf de huisgemaakte gerechten van Le Hollandais met dit heerlijke 6-gangen Rising Star menu!

RESERVEER RESERVEER

Deal
5-gangen Rising Star menu
€ 59,-

Ontdek de Franse keuken met een moderne twist bij restaurant Le Hollandais, gevestigd in een van de hipste plekken in Amsterdam- De Pijp! Hier wordt verfijnd gekookt met lef maar ook met respect naar het product. Eigenaar en chef-kok Rebwar zorgt in zijn restaurant voor het echte bistro gevoel waar iedereen met een glimlach de zaak verlaat. Proef zelf de huisgemaakte gerechten van Le Hollandais met dit heerlijke 5-gangen Rising Star menu!

RESERVEER RESERVEER

Deal
10-gangen Luxe menu
€ 89,-

Ontdek de Franse keuken met een moderne twist bij restaurant Le Hollandais, gevestigd in een van de hipste plekken in Amsterdam- De Pijp! Hier wordt verfijnd gekookt met lef maar ook met respect naar het product. Eigenaar en chef-kok Rebwar zorgt in zijn restaurant voor het echte bistro gevoel waar iedereen met een glimlach de zaak verlaat. Proef zelf de huisgemaakte gerechten van Le Hollandais met dit heerlijke 10-gangen Luxe menu!

RESERVEER RESERVEER

Wat 23 mensen zeggen over Le Hollandais

9.0 Gebaseerd op 23 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Aanrader ! "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Op een mooie locatie in Amsterdam een gezellig knus restaurant met een heel goede gastheer die aandacht heeft voor het eten en zijn klanten! Aanrader! Hier komen wij zeker nog een keer terug !

Steven op 21 januari 2023
Geverifiëerd

"Le Hollandais "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Fijne omgeving met een attente gastheer.

Carla op 19 december 2022
Geverifiëerd

"Genoten in kerstsfeer"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Mooie afwisseling in gerechten met goed passend wijnarrangement en uitleg over de ingrediënten. Kerstkransen, rendierkaarsen en kerststerren om van dit alles in kerstsfeer te genieten.

Alexandra op 13 december 2022
Geverifiëerd

"Verborgen pareltje in de pijp"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Door restaurantweek hier terecht gekomen en erg lekker gegeten. Ook de service was top! Leuk restaurant in de pijp aan de amstel, vlak bij de Ceintuurbaan.
Fotos zijn amateur fotos. In werkelijkheid ziet alles er top uit!

Rishi op 12 december 2022
Geverifiëerd

"Heerlijke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op een koude avond het 6 gangenmenu gehad (binnen was het ook koud maar naar mate het restaurant voller werd ging de temperatuur omhoog), Van begin tot eind een heerlijke avond gehad. Lekker langoustine, kreeftenbisque en supermals Iers ossenhaas. Echt top!

Nomnomnom op 11 december 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Hollandais

Keuken: Frans

Restaurant ​Le Hollandais is fraai gelegen aan de Amstel. De ambiance is aangenaam informeel en de vriendelijke medewerkers hebben culinaire kennis van zaken. Le Hollandais staat voor verfijnd koken met lef maar respect voor het product en is toegankelijk voor iedereen. Het geeft je echt het bistro-gevoel.

Laat je verleiden door de klassiek Franse kaart met een moderne twist. Dit alles op gastronomisch niveau.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden