Knife fork icon red

De Burgemeester*

8,9 (577 reviews)

Wat 577 mensen zeggen over De Burgemeester*

8.9
(577 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Heerlijke avond!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke avond gehad bij De Burgemeester! 6-gangen menu was voortreffelijk en bijpassend wijnarrangement sloot perfect aan bij de gerechten. Daarnaast was de sfeer zeer huiselijk en de bediening jong en bekwaam. Komen zeker nog een keer terug!

Ferry van Veen op 30 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten.

Helma van Breukelen op 30 november 2019
Geverifiëerd

"In één woord: fantastisch!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Uitgebalanceerde gerechten, prachtige presentatie, verfijnde smaken, mooi wijnen: kortom klasse die hoort bij een gepassioneerd team met kennis van zaken!

Silvère van Lieshout op 29 november 2019

"Absoluut klasse!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Geweldig restaurant! Vriendelijke bediening maar vooral heerlijk gegeten.

Isabella op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

"Top avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op slechts 10 minuten fietsen vanaf station Woerden (ruime beschikbaarheid OV fietsen) ligt dit erg gezellige restaurant. Aan de ster te zien, weet je dat er mensen staan in de keuken die je kunnen verrassen. Dan maakt gezellig, warm personeel dat er verzorgd uitziet zo'n avond helemaal af. Nu begonnen we niet eens ...

Lees hele review

Op slechts 10 minuten fietsen vanaf station Woerden (ruime beschikbaarheid OV fietsen) ligt dit erg gezellige restaurant. Aan de ster te zien, weet je dat er mensen staan in de keuken die je kunnen verrassen. Dan maakt gezellig, warm personeel dat er verzorgd uitziet zo'n avond helemaal af. Nu begonnen we niet eens met bubbels, maar er is ook ruim keus aan mocktails om de avond fris te beginnen. Tijdens de Restaurantweek serveerden ze 4 gangen, wat mij betreft ook 3 hadden mogen zijn, want de overheerlijke friandises pasten er bijna niet meer bij. Absoluut een aanrader!

Suzanna op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Linschoten e.o.

Raadhuisstraat 17 3461 CW Linschoten

Over De Burgemeester*

In het oude raadhuis in Linschoten is restaurant De Burgemeester gevestigd.

Midden in het groene hart gelegen in het sfeervolle dorp. Je krijgt bij binnenkomst gelijk een warm welkom van de bedieningsbrigade onder leiding van Anne Spruijt-Hövels.

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de verschillende aperitief mogelijkheden komen de eerste culinaire aperitief hapjes uit de keuken.

De keukenbrigade onder leiding van Sander Spruijt zorgt voor de mooiste culinaire gerechten waarbij de focus ligt op top kwaliteit. De bediening zorgt voor een ongedwongen sfeer en schenken de mooiste wijnen om je beleving onvergetelijk te maken.

Het restaurant vraagt je om van te voren allergieën of dieetwensen te vermelden. Indien je dit niet doet en dit op de avond zelf in het restaurant vermeld wordt, berekenen zij een supplement van €10,- per wijziging in het menu.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Linschoten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden