De Gieser Wildeman*

€€€
9,7 (2 reviews)

Wat 2 mensen zeggen over De Gieser Wildeman*

Schrijf een review en deel je foto's

"Top avond! "
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten in dit mooie rustgevende restaurant. Prima bediening en service, leuke menu's en lekkere wijnen. Voor herhaling vatbaar!

Krista op 25 mei 2016

"Great Dinner, Great night!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

The food was very good, but also the service was excellent. I asked for a nice tasting beer instead of wine. Although they didn't had a beer collection one of waiters came with the suggestion of a great Belgium beer. They had used it in one of there dishes some time ago. I will recommend "de Gieser Wildeman" to all my friends!

Willed Boetzkes op 16 oktober 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Noordeloos e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Gieser Wildeman*

In het kleine dorpje Noordeloos in Zuid-Holland vind je het bijzondere sterrenrestaurant De Gieser Wildeman*. In dit warme en sfeervolle restaurant worden uitzonderlijke gerechten geserveerd in een gezellige en warme setting.

Wanneer je opzoek bent naar een culinaire escapade ben je bij De Gieser Wildeman* aan het juiste adres! De prachtige ambiance van de voormalige boerderij geeft een warm gevoel en de serre met uitzicht op een schitterende tuin met kabbelend riviertje laat je tot rust komen.

Meesterchef René Tichelaar heeft een enorme passie voor lokale en verse producten en laat zich leiden door de schoonheid van alle seizoenen. Samen met zijn getalenteerde en gepassioneerde keukenploeg creëert hij prachtige kunstwerkjes op het bord die niet alleen een lust voor het oog zijn maar ook nog eens hemels smaken.

Om de ervaring af te maken worden de gerechten gecomplementeerd met de beste wijnen uit de gigantische wijnkelder van het restaurant. De gastronomische gerechten, voortreffelijke wijnen en uitmuntende service zorgen voor een unieke middag/avond uit. Laat je dus verrassen bij De Gieser Wildeman* in Noorderloos.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Noordeloos e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden