Knife fork icon red

Le VIN'x

8,3 (12 reviews)

Wat 12 mensen zeggen over Le VIN'x

8.3
(12 reviews)
Eten
8.0
Service
8.5
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Geen aanrader"
4.0 Keuken 3 | Service 4 | Sfeer 5

Op zich een leuk restaurant om te zien, maar het eten viel ons tegen. Micro porties waar teveel over nagedacht is en waar je van de smaak meer zou verwachten. Borden waren weliswaar prachtig opgemaakt; helaas meer pleasing voor het oog dan de maag. Aan de pretentieuze kant dus. We hadden na het viergangenmenu nog st...

Lees hele review

Op zich een leuk restaurant om te zien, maar het eten viel ons tegen. Micro porties waar teveel over nagedacht is en waar je van de smaak meer zou verwachten. Borden waren weliswaar prachtig opgemaakt; helaas meer pleasing voor het oog dan de maag. Aan de pretentieuze kant dus. We hadden na het viergangenmenu nog steeds flink trek. Slechte prijs-kwaliteitverhouding. Gastvrouw was overdreven aanwezig. Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.

Jenna op 08 april 2016

"Aardig restaurant"
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Restaurant had een alerte service (inloop en afscheid) en was op tijd bij het opnemen van gerechten. Duurde wel heel lang voordat de gerechten kwamen (3,5 uur gegeten voor een 4 gangen maaltijd, circa 1 uur wachten op 1 gang). Verder was het wel een goede prijs-kwaliteit verhouding tijdens restaurantweek. Kabeljauw ...

Lees hele review

Restaurant had een alerte service (inloop en afscheid) en was op tijd bij het opnemen van gerechten. Duurde wel heel lang voordat de gerechten kwamen (3,5 uur gegeten voor een 4 gangen maaltijd, circa 1 uur wachten op 1 gang). Verder was het wel een goede prijs-kwaliteit verhouding tijdens restaurantweek. Kabeljauw was wel te zout waardoor dit de fijne vissmaak teniet doet. Verder een hele mooie restaurant met unieke toiletconstructie (gecombineerde man en vrouw toilet).

Fijnproever op 06 april 2016

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Vriendelijke, professionele bediening. Fijne sfeer. Eten was goed.
Tussengerecht gewaagd met octopus hoofdgerecht daarentegen wat gewoontjes, maïskip. Hoewel erg goed bereid en smaken mooi in evenwicht.
Wijnen waren goed gekozen, heerlijke combinaties.

Anoniem op 07 september 2015

"Restaurant met Ambiance"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

De ontvangst was hartelijk.
Onze keuze was een surprise menu van vier gangen.
Wij hebben daarvan genoten.
De wijnen paste uitstekend bij de gerechten.
Bij vertrek werd netjes afscheid genomen.
Kortom een restaurant om terug te komen.

J&G op 05 september 2015

"Le Vin'x"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Vriendelijk ontvangen.
Zaak ziet er goed uit, kan wel wat gezelliger aangekleed worden.
Gebruik gemaakt van het 3 gangen menu van de restaurantweek. Eten smaakte prima, de porties waren echter erg klein. We gingen helaas met honger van tafel, terwijl we geen grote eters zijn.

D. op 03 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Verwersstraat 18 5211 HW 's-Hertogenbosch

Over Le VIN'x

Een eigen restaurant in het hart van 's-Hertogenbosch. Een plek waar ik mijn wijnpassie volledig de ruimte kan geven in combinatie met klassiek Franse gerechten. Ik ben een fan van authentieke wijnen, wijnen van kleine wijnhuizen die, mede door hun terroir, prachtige wijnen maken met een bijzonder verhaal! Deze wijnen combineren met de door u gekozen gerechten is mijn kracht. Op deze manier komen zowel wijn als spijs het best tot hun recht. 

Met mijn chefkok, Stephan Kaak, werkte ik samen in restaurant De Hoefslag. Op de door Stephan samengestelde menukaart van le VIN 'x staan onder meer klassiek Franse gerechten, met een grotere rol voor alles wat uit de zee komt. Van een amuse tot een avondvullende diner met pure en spannende smaken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden