Het Prentenkabinet

Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€

Verrassend 3-gangen Surprise Menu inclusief scroppino + amuse € 38,75

Het Prentenkabinet

Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€

Verrassend 3-gangen Surprise Menu inclusief scroppino + amuse € 38,75

Deal
Verrassend 3-gangen Surprise Menu inclusief scroppino + amuse
€ 38,75

Het Prentenkabinet behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Het Prentenkabinet serveert een fantastische Lentemenu voor slechts € 38,75 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag. Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Het Prentenkabinet tot de top 500 van Lekker 2023 Nederland behoort.

RESERVEER RESERVEER

Deal
5-gangen Lekker “2023“ diner
€ 54,50

Het Prentenkabinet behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!

Tijdens de Nationale Restaurant Week is Het Prentenkabinet verkozen tot een Restaurant Week winnaar op basis van reviews van de gasten.

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Het Prentenkabinet serveert een fantastische 5-gangen “Lekker 2023” diner voor slechts € 54,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Het Prentenkabinet tot de top 500 van Lekker 2023 Nederland behoort.

RESERVEER RESERVEER

Deal
4-gangen Surprise Aspergemenu + amuse
€ 59,75 € 48,95

Geniet van een culinair hoogtepunt met het welbekende witte goud bij Het Prentenkabinet! Restaurant Het Prentenkabinet ligt in de prachtige oude Pieterswijk van Leiden. De koks van Het Prentenkabinet laten zich inspireren door de Franse en Internationale keuken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse streekproducten met de beste kwaliteit. Dit is dan ook terug te proeven in de overheerlijke gerechten met waanzinnige smaakcombinaties. In dit eeuwenoude pand hangt een fijne sfeer waardoor het tot een van de mooiste restaurants van Leiden behoort. Wist je dat Het Prentenkabinet tot de lekkerste 500 restaurants van Nederland behoort volgens restaurantsgids Lekker500? Kom het zelf proeven!

Wil jij ook graag genieten van waanzinnige gerechten? Wacht dan niet langer en reserveer snel voor dit fantastische 4-gangen Surprise Aspergemenu + amuse met vele extra's voor slechts € 48,95!

RESERVEER RESERVEER

Deal
3-gangen Surprise Asperge lunch
€ 37,50 € 29,75

Zie je het al voor je? Heerlijk weer, prachtig terras in het park en heerlijke asperges. Geniet van een culinair hoogtepunt met het welbekende witte goud bij Het Prentenkabinet! Restaurant Het Prentenkabinet ligt in de prachtige oude Pieterswijk van Leiden. De koks van Het Prentenkabinet laten zich inspireren door de Franse en Internationale keuken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse streekproducten met de beste kwaliteit. Dit is dan ook terug te proeven in de overheerlijke gerechten met waanzinnige smaakcombinaties. In dit eeuwenoude pand hangt een fijne sfeer waardoor het tot een van de mooiste restaurants van Leiden behoort. Wist je dat Het Prentenkabinet tot de lekkerste 500 restaurants van Nederland behoort volgens restaurantsgids Lekker500? Kom het zelf proeven!

Wil jij ook graag genieten van waanzinnige gerechten? Wacht dan niet langer en reserveer snel voor dit fantastische 3-gangen Surprise Asperge lunch met vele extra's voor slechts € 29,75!

RESERVEER RESERVEER

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Prentenkabinet

Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten

Restaurant het Prentenkabinet ligt in het mooie oude Pieterswijk in Leiden. Het oude pand zorgt ervoor dat het restaurant zeker behoort tot een van de meest karakteristieke restaurants van Leiden. Het unieke karakter van het restaurant zorgt voor een geweldige beleving. De chefs van het Prentenkabinet hebben zich laten inspireren door de Franse en internationale keuken en steekproducten. Bij het Prentenkabinet is er veel aandacht voor kwaliteit en ambachtelijkheid, er wordt dan ook gekookt op een hoog niveau. Kom snel langs bij Prentenkabinet en laat je verrassen!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden