Heren Spyker

Frans | €€€
9,0 (92 reviews)
98% aanbevolen
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Heren Spyker

Wat 92 mensen zeggen over Heren Spyker

9.0 Gebaseerd op 92 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Mooie gerechten. Met name de rouleau van boerderijkip was erg mals en zeer smakelijk met serranoham erom heen gewikkeld. Ook het dessert van passievrucht was meer dan uitstekend. Een fijn avondje uit eten!

Robert.5 op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Goede keus, het driegangenmenu leuk uitgebreid met tussen gerecht die top was. De koude maissoep was niet echt een topper maar oké . Prima bediening, zorgzaam, aardig beleefd en correct. Fles water voor 6 euro vind ik behoorlijk aan de prijs. We zouden in Nederland toch meer zoals in Scandinavië een fles water standaard op tafel moeten zetten. Leuke locatie en leven de Corona regels top na!

Marina Ebbers op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Innovatief eten dank zij een zeer enthousiaste kok!

Wim op 30 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Erg lekker eten. Door het verrassingsmenu waren wij daadwerkelijk verrast. Porties zijn wat klein, maar een zeer goede smaak! Ook heel veel goede wijnen op de kaart!

Jade Menyhei op 24 september 2020
Geverifiëerd

"Wederom verrassend"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Eens in de zoveel tijd gaan we hier eten, zoals eerder is de crew hier altijd heel vriendelijk en service gericht. Wij kozen voor een 4 gangen diner, zonder in details te kunnen treden, was alles heerlijk, het werd prachtig opgediend, ware kunstwerken, daar ga je tenslotte voor uit eten om te genieten en te worden v...

Lees hele review

Eens in de zoveel tijd gaan we hier eten, zoals eerder is de crew hier altijd heel vriendelijk en service gericht. Wij kozen voor een 4 gangen diner, zonder in details te kunnen treden, was alles heerlijk, het werd prachtig opgediend, ware kunstwerken, daar ga je tenslotte voor uit eten om te genieten en te worden verrast, alhoewel wij wel de porties, muv het voorgerecht, aan de kleine kant vonden.

Pauline op 24 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Heren Spyker

Keuken: Frans

In de historische Spijkerpandjes aan de gezellige Kerkbrink zit sinds 2013 restaurant Heren Spyker gevestigd. Een restaurant waar traditie en innovatie op een bijzondere manier tot elkaar komen. De Frans-internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelf geselecteerde producten.

Zo zal het jonge, ervaren team u keer op keer verrassen met pure en (h)eerlijke gerechten. Neem een kijkje in onze ‘open keuken’ en ervaar wat wij verstaan onder eerlijk en gepassioneerd koken.

Met meer dan 50 fantastische wijnen op de wijnkaart, bieden wij u de variatie om een wijn te kiezen die bij u past. U kunt kiezen voor een heerlijke fles, maar een aantal wijnen zijn ook per glas te bestellen. Ook hoort een wijnarrangement tot de mogelijkheden.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden