Knife fork icon red

Het Ruiterhuys

7,7 (3 reviews)

Wat 3 mensen zeggen over Het Ruiterhuys

7.7
(3 reviews)
Eten
7.3
Service
7.7
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Restaurantweek"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben ons laten verrassen in het kader van de Restaurantweek. Er werd een uitsteked diner geserveerd, bediening zeer vriendelijk, ontspannen sfeer, een aanrader.

Hans op 14 maart 2015

"Gewooon lekker!!!"
8.7 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 9

We werden prima ontvangen en kregen prima eten. Het was allemaal lekker en goed bereid! De sfeer was goed en de service ook!

Mw. Lunemann op 11 maart 2015

"lekker eten maar wel geduld hebben"
6.3 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 7

het menu was verrassend en heel royaal. We konden alles maar met moeite op krijgen. Wat echter tegen viel was dat alles wel erg lang duurde. Voordat het voorgerecht werd opgediend was er al bijna een uur verstreken. We hebben over het lange wachten ook een opmerking gemaakt in het restaurant.

Marie-Louise Janssen op 10 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Heereweg 83 1901 MC Castricum

Over Het Ruiterhuys

De kaart
Bij Het Ruiterhuys wordt zoveel mogelijk gewerkt met seizoensproducten. De kaart wordt dan ook regelmatig ververst. Mocht u desondanks trek hebben in iets dat niet op de kaart staat, dan zullen wij altijd proberen om voor u iets passends te bereiden. Uiteraard maken wij het geheel af met heerlijke nagerechten, want een heerlijke afronding is minstens net zo belangrijk als een goed begin.


De keuken
Wij werken met een landelijke en gedeeltelijk open keuken, waarin dagelijks dagverse (streek)producten worden aangeleverd door verschillende bedrijven uit de omgeving. De eieren komen van de biologische boer bij ons om de hoek, de groente van een plaatselijke groenteboer, de aardbeien worden geleverd direct van het land. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje in onze keuken te nemen, zodat u met eigen ogen kunt zien dat wij werken onder de meest strenge hygiënenormen en met uitsluitend verse producten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden