De Molenaar

Frans, Nederlands | €€€
9,7 (42 reviews)
100% aanbevolen

Wat 42 mensen zeggen over De Molenaar

9.7 Gebaseerd op 42 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"De molen is top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt een pareltje dit restaurant!!

Zonnetje op 09 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in een prachtige ambiance"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wat een pareltje in het hoge noorden! Heerlijk eten op een prachtige locatie. Je voelt de liefde voor het vak, zowel in de keuken als in de bediening. Wij hebben genoten

Jolanda op 08 december 2022
Geverifiëerd

"Geweldig "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch!! Hele fijne sfeer. Leuk team van jonge mensen die liefde en passie voor hun vak hebben!! En super lekker eten serveren met heerlijke bijpassende wijn!

Jolijn Mandema op 27 oktober 2022
Geverifiëerd

"Romantische plek met culinaire verwennerij"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke plek, kundige keuken en prettige bediening. Vanwege de warme avond zat iedereen buiten, dat was fantastisch. We stelden het zeer op prijs dat een van de medewerkers aan de jongelui aan de overkant ging vragen om de harde muziek uit te zetten.

Annemieke Postema op 23 juli 2022
Geverifiëerd

"Een heerlijk avondje genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van alle gangen,de fijne smaken en de gastvrijheid van Martin Kooiker. De gangen waren plaatjes,waar ik helaas geen foto’s van heb gemaakt. Er werd rekening gehouden met je wensen. Je kreeg goed uitleg en de mocktails waren heerlijk ( ik had een mocktail arrangement) en dat in een gezellig en sfeervolle molen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anita Enschede op 06 juli 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Molenaar

Keuken: Frans, Nederlands

In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.

Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden