De Molenaar

Frans, Nederlands
9,7 (36 reviews)
100%
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van De Molenaar

Wat 36 mensen zeggen over De Molenaar

9.7 Gebaseerd op 36 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Heerlijk was het van begin tot eind. Ware smaakexplosies, mooi én lekker. En wat hebben ze een plezier in hun werk - de chef/eigenaar en de dame in de bediening. We komen heel graag terug !

gerry vandemaele op 27 september 2020
Geverifiëerd

"Fantastisch eten in een sfeervolle molen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Iedere keer dat ik bij de Molenaar kom, zijn het eten en de bediening geweldig. Het verrassingsmenu is echt een feestje en de wijnen passen er uitstekend bij. De ingredienten zijn met veel smaak bij elkaar gekozen en alles ziet er kleurrijk en smaakvol uit. Er bestaat ook een mogelijkheid om een 'slokjes-wijnarrange...

Lees hele review

Iedere keer dat ik bij de Molenaar kom, zijn het eten en de bediening geweldig. Het verrassingsmenu is echt een feestje en de wijnen passen er uitstekend bij. De ingredienten zijn met veel smaak bij elkaar gekozen en alles ziet er kleurrijk en smaakvol uit. Er bestaat ook een mogelijkheid om een 'slokjes-wijnarrangement' te kiezen, en zelfs een speciaal 'sapjes-arrangement' voor als je geen alcohol wilt drinken.

Alice op 25 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk avondje uit."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een heerlijke avond gehad, het hele menu was een verwennerij. Van amuse tot het dessert, ook de bij het menu samengestelde wijnen pasten er uitstekend bij. Wij komen zeker nog een keer weer terug.

M.n. De Lange op 25 september 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Eten: Zonder meer heerlijk! Met allergie/eetwensen wordt netjes rekening gehouden.
Drinken: Geweldig! Probeer eens de sapjes die zelf bij De Molenaar worden gemaakt. Ze passen bij elk geserveerde gang en zijn zonder alcohol. Ze zijn echt verrassend en heerlijk.
Service: Heel gastvrij, warm, vriendelijk. Gedurende de avond komt chef-kok Martin bij iedereen even een praatje maken. Super leuk.

Barbara P. op 24 september 2020
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

zoals altijd top

Ria Holthof op 21 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Molenaar

Keuken: Frans, Nederlands

In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.

Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden