Knife fork icon red

't Raedthuys*

€ 85,- € 59,50

Excellent 10-gangen Michelin proeverij menu

't Raedthuys*

8,9 (852 reviews)

Excellent 10-gangen Michelin proeverij menu € 85,- € 59,50

Reserveer een tafel

Deal
Excellent 10-gangen Michelin proeverij menu
€ 85,- € 59,50

Michelinrestaurant 't Raedthuys* in Duiven, een plek waar culinaire creaties en hedendaagse kunst elkaar ontmoeten. Chef de Cuisine Hans van Engelen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten van de beste kwaliteit. Smaakcombinaties zijn voor hem doorslaggevend, die moeten perfect op elkaar zijn afgestemd.

Gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk zorgt voor een culinaire sensatie die jouw smaakpapillen zeker niet onberoerd laten. De fijne sfeer en een sublieme bijpassende wijn zorgt voor een optimale smaakbeleving wat de avond compleet zal maken.

Ervaar nu zelf deze culinaire hoogtepunt tijdens het excellente 10-gangen Michelin proeverij menu voor slechts € 59,50.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 852 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9
(852 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Op weg naar een ster * !!!
Toch wat kleine opmerkingen:
sfeer: teveel gasten in een ruimte erg lawaaierig. Voor een 'tweetje' moeite om elkaar te verstaan en op onze plek tochte het behoorlijk. Bleek dat er extra plaatsen gecreeerd waren vanwege de restaurantweek.
Keuze van de wijn (was trouwens geen wijn!)bij de kaas teveel zoet en fruit. Jammer! Het kaasplateau was erg bijzonder /goed.

C B Ebk op 28 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

maandag de 23e erg lekker gegeten

harold verstege op 28 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijke avond. Genoten van het gebodene en de crew. Ongedwongen en attent. Terugkomen zeker waard. Merci.

Hans Bep Peters-Leertouwer op 28 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijke lunch gehad. Jammer genoeg, en ongelooflijk, waren wij de enige (tafel van 2). Er was wel een huwelijk boven. Tijdens onze lunch kwamen de bruiloftsgasten beneden. Omdat wij de enige gasten waren, was dit nogal verstorend. Gelukkig duurde dat niet lang en de keuken heeft met ons hoofdgerecht gewacht tot de...

Lees hele review

Heerlijke lunch gehad. Jammer genoeg, en ongelooflijk, waren wij de enige (tafel van 2). Er was wel een huwelijk boven. Tijdens onze lunch kwamen de bruiloftsgasten beneden. Omdat wij de enige gasten waren, was dit nogal verstorend. Gelukkig duurde dat niet lang en de keuken heeft met ons hoofdgerecht gewacht tot de drukte weer voorbij was. Goede ambiance, zeer attente en vriendelijke bediening en, zoals altijd, zeer smakelijke gerechten.

Diana de Sain op 28 augustus 2010

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Het restaurant is gevestigd in een fraai en statig pand, dat ook van binnen fraai en stijlvol is ingericht. De ontvangst was hartverwarmend, er was veel personeel en eenieder was vriendelijk, attent en met een professionele uitstraling. De tafeltjes staan mooi verdeeld, zodanig dat de gasten zich voldoende vrij kunn...

Lees hele review

Het restaurant is gevestigd in een fraai en statig pand, dat ook van binnen fraai en stijlvol is ingericht. De ontvangst was hartverwarmend, er was veel personeel en eenieder was vriendelijk, attent en met een professionele uitstraling. De tafeltjes staan mooi verdeeld, zodanig dat de gasten zich voldoende vrij kunnen voelen. Voeg daarbij een uitgekiend menu met een passend wijnarrangement, dat maakt dat je je als gast erg goed bediend weet. Grote klasse. Ik keer zeker terug en zal de loftrompet steken.

Frans Duijf op 27 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

Over 't Raedthuys*

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden