Knife fork icon red

't Raedthuys*

€ 85,- € 59,50

Excellent 10-gangen Michelin proeverij menu

't Raedthuys*

8,9 (840 reviews)

Excellent 10-gangen Michelin proeverij menu € 85,- € 59,50

Reserveer een tafel

Deal
Excellent 10-gangen Michelin proeverij menu
€ 85,- € 59,50

Michelinrestaurant 't Raedthuys* in Duiven, een plek waar culinaire creaties en hedendaagse kunst elkaar ontmoeten.

Chef de Cuisine Hans van Engelen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten van de beste kwaliteit. Smaakcombinaties zijn voor hem doorslaggevend, die moeten perfect op elkaar zijn afgestemd.

Gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk zorgt voor een culinaire sensatie die jouw smaakpapillen zeker niet onberoerd laten.

Ervaar nu zelf deze culinaire hoogtepunt tijdens het excellente 10-gangen Michelin proeverij menu, voor slechts € 59,50.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 840 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9
(840 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Wijnarrangement goed gebalanceerd. Van eten meer verwacht qua smaakbeleving, zeker voor een michelin restaurant. Al met al een mooie ervaring rijker.

Frank Jonkers op 23 november 2019
Geverifiëerd

"Wat een slechte ervaring!"
1.3 Keuken 2 | Service 1 | Sfeer 1

Wat een enorme desillusie!
De ongelofelijk petiterige hapjes waren veel te veel gepruts en de meesten varieerden tussen niet lekker en vies. Toen we bij het eerste gerecht zeiden dat we het niet lekker vonden, zei de jonge dame dat smaken verschilden en je niet alles lekker kunt vinden( klopt). Daarna werd er niets...

Lees hele review

Wat een enorme desillusie!
De ongelofelijk petiterige hapjes waren veel te veel gepruts en de meesten varieerden tussen niet lekker en vies. Toen we bij het eerste gerecht zeiden dat we het niet lekker vonden, zei de jonge dame dat smaken verschilden en je niet alles lekker kunt vinden( klopt). Daarna werd er niets meer aan ons gevraagd. De bediening , op één leuke jonge dame na, was verschrikkelijk ongezellig. We kregen niet het gevoel dat ze er waren, om ons een leuke avond te bezorgen en dat onze komst gewaardeerd werd. We zijn enorme liefhebbers van lekker eten en goede wijn en rijden naar alle goede restaurants in Nederland, maar dit is een ervaring om snel te vergeten.

karin Tukker op 10 november 2019
Geverifiëerd

"Super"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Uitstekend smaken pallet heerlijkavondje uit.

Wim & Emily op 09 november 2019
Geverifiëerd

"Sterrenmaaltijd in het Raethuys inDuiven"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hadden gereserveerd voor 6 november om 7 uur in de avond. Ontvangst was plezierig en wij werden naar onze tafel gebracht, Daar konden wij kiezen voor een aperatief en namen een glas champagne want je bent tenslotte in een sterrenrestaurant.In de vleugel waar wij zaten kwam wat later nog een stel met 4 personen aa...

Lees hele review

We hadden gereserveerd voor 6 november om 7 uur in de avond. Ontvangst was plezierig en wij werden naar onze tafel gebracht, Daar konden wij kiezen voor een aperatief en namen een glas champagne want je bent tenslotte in een sterrenrestaurant.In de vleugel waar wij zaten kwam wat later nog een stel met 4 personen aan het andere einde van de vleugel op de begane grond.We kregen de nodige uitleg want we hadden gekozen voor een Michelin proeverij. Er stond een schaal met wat later bleek 3 soorten boter, roomboter, geitenboter en een donker type boter waarvan de naam niet goed gehoord had. De sfeer was prettig en ontspannen en de gerechtjes waren heel interessant en apart. We hadden ook een wijn arrangement er bij besteld en bij bijna elk gerechtje werd er een andere wijn geserveerd. Het was al met al wel een avondvullend gebeuren en we vonden het zeker de moeite waard om eens mee te maken. Het was een rustige avond zoals wij konden zien en zeker niet druk. Het restaurant ziet er heel verzorgd uit.

Tonio op 07 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel. Top!

Nikki op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Rijksweg 51 6921 AC Duiven

Over 't Raedthuys*

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden