Kathmandu Kitchen Zaandam

Nepalees, Aziatisch, Indiaas | €€
9,0 (133 reviews)
96% aanbevolen

Wat 133 mensen zeggen over Kathmandu Kitchen Zaandam

9.0 Gebaseerd op 133 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verrassend lekker en veel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het 3 gangen verrassingsmenu was fantastisch! Wat een heerlijke keuken met zoveel passie voor eten.
De gastheer serveerde met zoveel trots zijn gerechten, dat heb ik zelden gezien.
Alom een perfecte avond, tot de volgende keer!

Margrita (1 review) op 09 januari 2023

"Okay"
7.0 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 8

We kwamen voor een 5 gangen menu via restaurant diner bon waarbij 1 van de 2 personen een korting kreeg van 20 euro bij een diner van 2 personen voor bijna 62 euro per persoon exclusief drinken. Dus gemiddeld van 52 euro per persoon zónder drinken. De vaart zat er goed in in het uitserveren. Het leek alsof men het n...

Lees hele review

We kwamen voor een 5 gangen menu via restaurant diner bon waarbij 1 van de 2 personen een korting kreeg van 20 euro bij een diner van 2 personen voor bijna 62 euro per persoon exclusief drinken. Dus gemiddeld van 52 euro per persoon zónder drinken. De vaart zat er goed in in het uitserveren. Het leek alsof men het niet gewend was dat er 5 gangen menu's werden besteld. We hebben het tempo moeten verlagen. Later werd het ons duidelijk dat de porties erg groot zijn en dat je een 5 gangen menu bijna niet op krijgt. Achteraf gezien hadden we voor 3 gangen moeten gaan, want na 1 voorgerecht en 2 tussen gerechten hebben we het hoofdgerecht niet laten uitserveren, maar vriendelijk gevraagd voor ons in te pakken als doggy bag. Wel nog het nagerecht gehad. Dat wat betreft kwantiteit. De prijs-kwaliteit verhouding was te hoog ( veel vulmiddel ( koolhydraat) in de vorm van pappadum, naan. Soms wat te veel olie ( niet goed uitgelekt na frituren?). Zelf gemaakt koekje bij nagerecht werd onder een bolletje ijs gelegd: gevolg taai koekje. Ijs was wel lekker ( gemaakt van guave sap). Alle borden waren aan de koude kant voor de warme gerechten. De gerechten waren snel afgekoeld. Van mij hadden ze de prijs kunnen verlagen en de porties kunnen verkleinen en net iets meer aandacht kunnen besteden aan bvb warme borden voor warme gerechten. Conclusie: ik zou het voorzichtig nog een keertje willen proberen ( geen 5 gangen!) om te kijken of het gewoon bad luck was. Heb trouwens zelf Indiase roots, mocht dat nog interessant zijn om te weten wbt smaakbeleving...

Sharita (1 review) op 08 januari 2023
Geverifiëerd

"Heel lekker gegeten en lief personeel!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bestelde al regelmatig, en nu voor het eerst in het restaurant. Erg lekker, goede formaat porties. Je kon zelfs meer krijgen, was voor ons niet nodig. Ga zeker nog een keer terugkomen.

Denise op 14 september 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Lekker eten!! Cijfer: 8,5

Madeleine Kosterink op 10 september 2022
Geverifiëerd

"Redelijk......"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Door eigen toedoen wat vlak eten. Wilden mild scherp en dat kregen we! 5 gangen restaurantweek-menu wel aan de prijs voor wat je kreeg. Superaardige bediening en n historische uitleg vt pand. Aanrader? Weet t even niet.

Gordine Verhees op 03 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Koog aan de Zaan e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kathmandu Kitchen Zaandam

Keuken: Nepalees, Aziatisch, Indiaas

Het prachtige gebouw “De Waakzaamheid” in Koog aan de Zaan heeft een rijke geschiedenis. Je geniet er van heerlijk Indiaas eten in een sfeervolle setting met een moderne twist. De eeuwenoude kunst om authentieke kruiden en specerijen vakkundig te mengen is het geheim van onze chef Khem Sapkota.

Heb je een avondje geen zin om met mes en vork te eten? Bij Kathmandu Kitchen ben je vrij om te eten met je handen en zo nog meer te genieten! (het is geen must hoor)

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Koog aan de Zaan e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden