Knife fork icon red

The White Room by Jacob Jan Boerma*

€ 89,- € 62,50

Culinair 5-gangen michelindiner

The White Room by Jacob Jan Boerma*

9,3 (146 reviews)
97%

Culinair 5-gangen michelindiner € 89,- € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
Culinair 5-gangen michelindiner
€ 89,- € 62,50

“De natuur regeert, ik probeer haar te volgen, zij bepaalt de kwaliteit en ik de smaak. Als chef voeg ik daar graag mijn persoonlijke smaak aan toe met een voorliefde voor frisse tonen, zuren en specerijen. Zij zullen dan ook altijd in mijn gerechten herkenbaar of onherkenbaar verwerkt worden.” - Jacob Jan Boerma.

Jacob Jan Boerma tekent in The White Room op een blank canvas. Met respect voor de mooie ingrediënten van Nederland volgt hij invloeden vanuit de hele wereld in een pure, eerlijke en zuivere cuisine. Ingrediënten krijgen in zijn recepturen een geraffineerde en toegankelijke stijl. Gerechten die alle zintuiglijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris, zoet. In The White Room kan zo iedereen een keer een culinaire beleving ervaren.

Het team dat zijn visie in Amsterdam uitvoert staat onder leiding van Chef de Cuisine Randy Karman en Maître Bram Hommes.
Randy heeft al zijn creativiteit naar zijn eigen hand gezet en verrast u graag met zijn signaturen!

Speciaal voor Diningcity heeft The White Room* een Culinair 5-gangen Michelin diner samengesteld voor maar
€ 62,50
Let op: Het aantal tafels is zeer beperkt dus reserveer op tijd!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 146 mensen zeggen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.3 Gebasseerd op 146 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Mooie sfeer!"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

We hebben lekker gegeten en ik vind dat de chef heeft zijn best gedaan om mijn diëten wensen te vervullen. Maar we hebben meer betalen dan wat dining city heeft aangeboden €89 in plaats van €62,50 dat vinden we niet fijn.

Small 79558af724 Small 83263ef17c
Nicole Figaro op 25 juli 2021
Geverifiëerd

"Het was geweldig! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk! De locatie was heel erg mooi en het personeel was erg aardig. We hoefde niet lang te wachten maar het ging ook niet te snel.

Kelly op 22 juli 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gedineerd in een prachtig pand!

Boudewien Tan op 21 juli 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gedineerd met bijzonder smaakvolle gerechten en daarbij passende wijnen, met een leuk en interessant verhaal erbij. Fijne bediening met aandacht voor hun gasten. Kortom heerlijke avond gehad samen met mijn zoon.

Marianne Waaijer-van Roest op 16 juli 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke gerechten, wat lichter mediterraan van sfeer, voortreffelijk wijnarrangement erbij, prachtige combinaties, attente en leuke bediening en prachtige entourage. We hebben genoten!

Lisette Hendrikse op 16 juli 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Dam 9 1012 JS Amsterdam

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

Keuken: Frans, Internationaal

Jacob Jan Boerma staat aan het roer van het team van The White Room. Het team dat zijn visie in Amsterdam uitvoert staat onder leiding van de jonge Chef de Cuisine Randy Karman en Maître Bram Hommes. Samen met hen wil Boerma een breed publiek raken met een stijl die in zijn hart zit.

3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de jonge doch ervaren Chef de Cuisine Randy Karman. De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van Karman zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma om bekendstaat.
De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

The White Room maakt onderdeel uit van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, het eerste NH Collection hotel van NH Hotel Group in Nederland. NH Collection is het upper-upscale merk van NH Hotel Group, waarin gastronomie een zeer prominente rol speelt.

Het restaurant is in 2017 bekroond met 1 Michelinster en heeft 15 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden