The White Room by Jacob Jan Boerma*

9,3 (148 reviews)
98%

Wat 148 mensen zeggen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.3 Gebaseerd op 148 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Fantastisch avondje uit"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiantie en perfecte bediening.

Lia op 02 november 2016

"superbe, een geweldige ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij binnenkomst vriendelijk en beleefd ontvangen, een rustige tafel aan de zijkant, goede, deskundige en vriendelijk correcte bediening. Het eten is van hoge kwaliteit. Vijf gangen genoten, mooie gerechten en niet copieus. Een mooi glas wijn erbij, wat wil je nog meer?

N.A. de Boer op 30 oktober 2016

"Aanwinst voor Amsterdam"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Tijdens de restaurantweek hebben we genoten van een vijfgangenmenu met bijpassend wijnarrangement. De start was al veelbelovend: 4 amuses. De gerechten waren tot in de puntjes verzorgd en zeer verfijnd. Vooral de langoustine viel zeer in de smaak. We waren ook bijzonder te spreken over de wijn die bij het hoen geschonken werd. Werkelijk fantastisch. Een aanwinst voor de stad.

Antoinette op 11 oktober 2016

"Culinair op de Dam"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Op een prachtige locatie, het Krasnapolsky hotel op de Dam in Amsterdam, is er nu eindelijk een restaurant gekomen dat recht doet aan die schitterende plek. Schitterende eetzaal , verrukkelijk eten , prachtige, waaronder zeker betaalbare wijnen ( uitstekende sommelier, Isabelle)en een zeer goede bediening onder lei...

Lees hele review

Op een prachtige locatie, het Krasnapolsky hotel op de Dam in Amsterdam, is er nu eindelijk een restaurant gekomen dat recht doet aan die schitterende plek. Schitterende eetzaal , verrukkelijk eten , prachtige, waaronder zeker betaalbare wijnen ( uitstekende sommelier, Isabelle)en een zeer goede bediening onder leiding van Richard (ex Bord d'Eau). Amsterdam heeft er een klasse tent bij. Daar ben ik blij om. Michelin ster zal niet lang op zich laten wachten.

Roelant op 11 oktober 2016

"Pure verwennerij"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

De 1 na de ander amuse/gang was qua smaak erg byzonder, heerlijk en echt een verwennerij. Presentatie van het eten zag er superb uit, geen op of aanmerking nodig!
Service was idd keurig, vriendelijk, maar een beetje stijfjes, weinig spontaniteit.
De ene gastheer was bijvoorbeeld meer geinteresseerd of je het ete...

Lees hele review

De 1 na de ander amuse/gang was qua smaak erg byzonder, heerlijk en echt een verwennerij. Presentatie van het eten zag er superb uit, geen op of aanmerking nodig!
Service was idd keurig, vriendelijk, maar een beetje stijfjes, weinig spontaniteit.
De ene gastheer was bijvoorbeeld meer geinteresseerd of je het eten lekker vond dan de ander, die vroeg dan helemaal niets en haalde alleen je bord weg, dat is wel jammer. Verder absoluut Michelinwaardig!

Jane Ng op 10 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

Keuken: Frans, Internationaal

Jacob Jan Boerma staat aan het roer van het team van The White Room. Het team dat zijn visie in Amsterdam uitvoert staat onder leiding van de jonge Chef de Cuisine Randy Karman en Maître Bram Hommes. Samen met hen wil Boerma een breed publiek raken met een stijl die in zijn hart zit.

3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de jonge doch ervaren Chef de Cuisine Randy Karman. De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van Karman zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma om bekendstaat.
De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

The White Room maakt onderdeel uit van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, het eerste NH Collection hotel van NH Hotel Group in Nederland. NH Collection is het upper-upscale merk van NH Hotel Group, waarin gastronomie een zeer prominente rol speelt.

Het restaurant is in 2017 bekroond met 1 Michelinster en heeft 15 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden