The White Room by Jacob Jan Boerma*

9,3 (148 reviews)
98%

Wat 148 mensen zeggen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.3 Gebaseerd op 148 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Heerlijk eten, perfecte service"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

We hebben hier zo’n leuke avond gehad. Personeel was extreem professioneel in de beste zin van het woord. Maakte onze avond extra gezellig. Prachtige omgeving.

Celine Elstak op 28 juli 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Waanzinnig lekker gegeten bij The White Room. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Deze mensen verstaan hun vak en dat zie je terug in alles. Gerechten van grote klasse, ontzettend vriendelijke bediening, alles perfect getimed en geregeld. Volledig ontzorgd. En in een prachtig pand. Sterwaardig!

Amy op 25 juli 2021
Geverifiëerd

"Mooie sfeer!"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

We hebben lekker gegeten en ik vind dat de chef heeft zijn best gedaan om mijn diëten wensen te vervullen. Maar we hebben meer betalen dan wat dining city heeft aangeboden €89 in plaats van €62,50 dat vinden we niet fijn.

Nicole Figaro op 25 juli 2021
Geverifiëerd

"Het was geweldig! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk! De locatie was heel erg mooi en het personeel was erg aardig. We hoefde niet lang te wachten maar het ging ook niet te snel.

Kelly op 22 juli 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gedineerd in een prachtig pand!

Boudewien Tan op 21 juli 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

Keuken: Frans, Internationaal

Jacob Jan Boerma staat aan het roer van het team van The White Room. Het team dat zijn visie in Amsterdam uitvoert staat onder leiding van de jonge Chef de Cuisine Randy Karman en Maître Bram Hommes. Samen met hen wil Boerma een breed publiek raken met een stijl die in zijn hart zit.

3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de jonge doch ervaren Chef de Cuisine Randy Karman. De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van Karman zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma om bekendstaat.
De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

The White Room maakt onderdeel uit van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, het eerste NH Collection hotel van NH Hotel Group in Nederland. NH Collection is het upper-upscale merk van NH Hotel Group, waarin gastronomie een zeer prominente rol speelt.

Het restaurant is in 2017 bekroond met 1 Michelinster en heeft 15 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden