Mama Makan Indonesian Kitchen

Aziatisch, Indonesisch | €€
8,0 (23 reviews)

Wat 23 mensen zeggen over Mama Makan Indonesian Kitchen

8.0 Gebaseerd op 23 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goede saté"
6.3 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 6

Mama makan is onderdeel van het Hyatt hotel. Dat merk je omdat het personeel geen op een enkele uitzondering na geen Nederlands spreekt. De meeste gasten waren dan ook toeristen. De service was wel vriendelijk. Smaken verschillen natuurlijk maar wij vonden de rijst een beetje te gaar, de gado gado niet echt op smaak...

Lees hele review

Mama makan is onderdeel van het Hyatt hotel. Dat merk je omdat het personeel geen op een enkele uitzondering na geen Nederlands spreekt. De meeste gasten waren dan ook toeristen. De service was wel vriendelijk. Smaken verschillen natuurlijk maar wij vonden de rijst een beetje te gaar, de gado gado niet echt op smaak en veel gerechten wel lekker maar zonder de authentieke indonesische smaak. De sate was wel heel goed en de ayam eveneens. Het toetje was ook heerlijk. Prima restaurant dus maar niet de authentieke Indoneschise ervaring die je elders in de stad wel kan vinden.

Nima op 11 oktober 2018

"Indisch?"
5.7 Keuken 4 | Service 7 | Sfeer 6

Wij zijn afgelopen vrijdagavond wezen eten bij Mama Makan en hadden ons verheugd op een bordje authentiek Indisch eten.
Bij binnenkomst viel ons de sfeer een beetje tegen, te veel een hotel gevoel. De bediening was niets op aan te merken. Er liep genoeg en goed opgeleid personeel in de rondte en men was erg beleefd...

Lees hele review

Wij zijn afgelopen vrijdagavond wezen eten bij Mama Makan en hadden ons verheugd op een bordje authentiek Indisch eten.
Bij binnenkomst viel ons de sfeer een beetje tegen, te veel een hotel gevoel. De bediening was niets op aan te merken. Er liep genoeg en goed opgeleid personeel in de rondte en men was erg beleefd. Het eten was een beetje een teleurstelling. De kwaliteit van de producten was top maar van de Indische keuken was weinig terug te proeven.

Thomas op 30 september 2018

"mama Makan"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Indonesische keuken die anders is dan de meeste traditionale Indonesische restauarants in Nederland. Maar wel erg lekker.

Marco op 29 september 2018

"Amazing food!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

The ambience and look of the restaurant is very welcoming and beautiful. We had a lovely dinner! Delicious food -we both love indo food - !! Best peanut sauce in Amsterdam so far! Thanks again

Marijn op 27 september 2018

"very pleasant experience!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

great food and very good service! The restaurant is part of Hyatt Hotel so the decoration is lovely. Lovely ambience.

Rui op 18 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mama Makan Indonesian Kitchen

Keuken: Aziatisch, Indonesisch

Mama Makan is recentelijk geopend in Amsterdam Oost. Ervaar de exotische aroma's en authentieke smaken uit de verschillende delen van Indonesie. 


Chef Rosmina, speciaal overgevlogen uit Jakarta om de authenticiteit te waarborgen, neemt je mee op een culinaire reis geïnspireerd door de Indische buurt.


Geniet van een authentieke rijsttafel of een botanische cocktail in de bar en laat je inspireren door de modern, sfeervolle inrichting.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden