Oriento

Aziatisch, Fusion, Vis en zeevruchten

Wat mensen zeggen over Oriento

Plattegrond Alle restaurantdeals in Noordwijk aan Zee e.o.

Toon telefoonnummer

Over Oriento

Keuken: Aziatisch, Fusion, Vis en zeevruchten

Oriento serveert tongstrelende gerechten geïnspireerd op de Aziatische keuken. Laat u meenemen op een reis langs diverse Aziatische landen en geniet van deze culinaire belevenis. Oriento ligt direct aan de prachtige boulevard van Noordwijk en geeft u spectaculair uitzicht over het strand dat door National Geographic is uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld. Laat u verwennen door onze enthousiaste medewerkers en proef de Aziatische keuken. Laat u meenemen in de Aziatische cultuur van gastvrijheid en prikkelende zintuigen. Ontdek de magie van de Aziatische keuken.


Thailand, het land van de glimlach met Bangkok als hoofdstad. Overweldigd door drukte, tropische temperaturen en openhartige inwoners, bevinden zich in Bangkok goede restaurants. Voor Thaise inwoners is het gezichtsverlies om ‘nee’ te zeggen en iemand teleur te stellen. Ervaar in onze gerechten de grenzeloze variëteit uit Thailand om ieders smaak te strelen. De aroma’s van curry, teriyaki en kip zijn gebaseerd op de passie voor de Thaise keuken. Durf maar eens ‘nee’ te zeggen tegen de Thaise beefsalade, Tom Kha Kai Thaise kip kokossoep of een van de onweerstaanbare wok gerechten. Met de overheerlijke Fish Amok, een typisch Cambodjaans gerecht met rijkelijke gele curry, waant u zich op de Crab Market aan de kust van Cambodja. Proef de passie van lokale, verse producten die gebruikt worden in de gerechten van Oriento.


In Oriento behoort u zich vrij te voelen om te genieten van alle Oosterse belevingen op uw manier met tot in de puntjes verzorgde gastvrijheid. Ervaar de magie van ‘Asian Inspired Cuisine’!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Noordwijk aan Zee e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden