Rose Garden

Aziatisch |
9,1 (93 reviews)
97% aanbevolen

6-gangen Tasting menu € 45,-

Rose Garden

Aziatisch |
9,1 (93 reviews)
97% aanbevolen

6-gangen Tasting menu € 45,-

Deal
6-gangen Tasting menu
€ 45,-

Sinds 1987 is Rose Garden al bekend als symbool voor het karakter van de sfeervolle Aziatische bistro in het centrum van Barneveld. Met een uitgebreide menukaart, gezellig restaurant en gastvrije bediening gaan mensen die hier komen dineren altijd met een lach op hun gezicht naar huis (en een heerlijk gevulde maag, natuurlijk). Als jij geniet van de Aziatische keuken en alle smaken die deze te bieden heeft raden wij je aan om dit speciale 6-gangen tasting (proeverij) menu te proberen!

RESERVEER RESERVEER

Wat 93 mensen zeggen over Rose Garden

9.1 Gebaseerd op 93 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Super lekker gegeten

Kees Doppenberg op Vandaag
Geverifiëerd

"Heerlijk eten "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk, De wijn erg duur geworden ,maar was wel lekker.

Eef Smal op Vandaag
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijke smaken. Vriendelijke bediening. Een aanrader!

A.C. Blok op 02 januari 2023
Geverifiëerd

"Geweldig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, een top restaurant

J.J. van de Hesseweg op 21 december 2022
Geverifiëerd

"Potentie, maar kan echt beter."
6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

Op basis van reviews hier wilde ik hier graag eens eten, we verhuizen binnenkort naar deze omgeving. Bovendien hadden we wat te vieren, dat doen we graag met een etentje. Bij aankomst zag het er allemaal goed uit. Gemoedelijk, gezellig. Al snel werd het voor ons veel te druk. Drie grote groepen die qua geluid erg aa...

Lees hele review

Op basis van reviews hier wilde ik hier graag eens eten, we verhuizen binnenkort naar deze omgeving. Bovendien hadden we wat te vieren, dat doen we graag met een etentje. Bij aankomst zag het er allemaal goed uit. Gemoedelijk, gezellig. Al snel werd het voor ons veel te druk. Drie grote groepen die qua geluid erg aanwezig waren. Van een intiem avondje uit was al snel geen sprake meer. Qua eten; het is goed, niet bijzonder goed. Misschien hebben wij een andere standaard. Ikzelf eet gluten- en lactosevrij. In principe werd hier rekening mee gehouden. Echter, bij sommige gerechten kreeg ik geen vervangend product, maar een half leeg bord. Voor mij is dit een gebrek aan creativiteit. Men wist zeker een maand van tevoren dat we zouden komen eten, dan kan je ruim van tevoren alternatieve producten bedenken. Een half leeg bord, tegen de volle prijs, presenteren kan ik ziet zoveel mee.

Ilse Wessels op 17 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.

Toon telefoonnummer

Over Rose Garden

Keuken: Aziatisch

Restaurant Rose Garden in Barneveld staat al vanaf 1987 bekend als het sfeervolle Aziatische restaurant in het centrum van Barneveld.

En sinds 4 jaar behoort Rose Garden ook bij de "Fine Eastern". Een select gezelschap welke zich tot de beste Chinees-Oosterse Restaurateurs van Nederland mag benoemen.

Diverse culinaire gerechten met invloeden uit de Aziatische keuken worden hier met passie bereidt. Van een goed verzorgd Chinees-Indisch-Kantonees gerechten tot aan Japanse Sushi.

Ervaar het zelf en kom genieten van de Aziatische keuken bij restaurant Rose Garden!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden