6 & 24

Frans | €€€
9,3 (1 review)
100% aanbevolen

Wat mensen zeggen over 6 & 24

Schrijf een review en deel je foto's

"Top avond "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prima avond met heerlijk eten in een gezellig en goed verzorgd restaurant. Veel verschillende smaken en smaakcombinaties voorbij zien komen. De wijnen en de uitleg daarvan was erg leuk en interessant. Heel gastvrij en open en we hebben zelfs nog een rondleiding door de keuken gehad! Super gaaf !!

jet van der knaap op 28 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over 6 & 24

Keuken: Frans

Saskia (de gastvrouw & sommelier) heeft, voordat ze haar eigen weg koos, al 12 jaar ervaring in het topsegment van de Gastronomie. Wijn is haar passie, dit zal je dan ook in verschillende stijlen en prijzen terug zien in het restaurant. Voor haar is er niks mooiers dan gasten de hele avond in de watten leggen en ze met een big smile de deur uit te zien lopen.

Rik (de chef) heeft het vak geleerd van de beste Chef van Nederland, maar zal in dit restaurant zijn eigen creativiteit laten zien en laten proeven. Hij houdt van de natuur en locale producten, dit zal je dan ook terugvinden in zijn keuken. Met niet te veel poespas proef je hier gewoon de puurheid van een product.

In restaurant 6&24 staat er maar 1 ding centraal en dat ben jij "de gast". Het draait hier om de totaalbeleving in een ontspannen sfeer, maar waar gastvrijheid altijd voorop staat.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden