Knife fork icon red

Central Park Voorburg

8,2 (81 reviews)

Wat 81 mensen zeggen over Central Park Voorburg

8.2
(81 reviews)
Eten
8.1
Service
8.3
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Gewoon top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzonder culinair eten, gezellig, precies wat je hoopt.

Cor op 09 maart 2018

"Fantastisch!"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Gecombineerd met een dagje strand kwamen we terecht bij dit restaurant. Eerlijk is eerlijk, de naam Ron Blaauw lokt natuurlijk ook wel maar niks is minder waar: het was echt genieten. De bediening was attent en de locatie prachtig. Super gegeten, nieuwe combinaties en fijne smaken. Wij komen nog eens terug!

Leo Essink op 27 februari 2018

"Zeer geslaagd avondje uit"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Service was van moment van binnenkomst tot en met moment dat we de deur uitliepen perfect. Er werd niet alleen rekening gehouden met het feit dat ik zwanger ben (doorgegeven in reservering), ze gebruikten het proactief door me gelijk de alcoholvrije opties voor aperitief aan te bieden.
Het eten was heerlijk (voora...

Lees hele review

Service was van moment van binnenkomst tot en met moment dat we de deur uitliepen perfect. Er werd niet alleen rekening gehouden met het feit dat ik zwanger ben (doorgegeven in reservering), ze gebruikten het proactief door me gelijk de alcoholvrije opties voor aperitief aan te bieden.
Het eten was heerlijk (vooral de rond!!) dessert (macaron met sinaasappelijs en dulce de leche mousse) vonden we minder geslaagd. Al met al een heerlijke avond uit!

Nicole op 04 februari 2018

"Interessante aanbieding geslaagd"
7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

Gebruik gemaakt van een korting via ING. Dat bleek wat onduidelijk, 35% korting op 4 gangen- incl. wijnarrangement, water en koffie/thee voor 75 euro! dat bleek echter pp. Afijn, toen dat echter aan het einde van de avond besproken werd, kwam daarna de Cappucino en Expresso niet meer door, 25 minuten op moeten wacht...

Lees hele review

Gebruik gemaakt van een korting via ING. Dat bleek wat onduidelijk, 35% korting op 4 gangen- incl. wijnarrangement, water en koffie/thee voor 75 euro! dat bleek echter pp. Afijn, toen dat echter aan het einde van de avond besproken werd, kwam daarna de Cappucino en Expresso niet meer door, 25 minuten op moeten wachten.
Verder was het uitstekend verzorgd, alleen het toetje ( Brownies in een duur jasje) viel ons erg tegen.
Wel leuk om toch keer op chique te zijn geweest in een prachtige locatie.

Ing op 23 december 2017

"Lekker eten & mooi lokatie"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

De vier gangen menu waren lekker. Voorgerecht runder tartaar, tussengerecht octopus met bulgur, hoofdgerecht bbq spare ribs & nagerecht applecake met ijs. Alleen bbq spare ribs iets te zoutig voor mij. Snelle en vriendelijke bediening. Heel gastvrij. De manager, die vroeger bij Parkheuvel werkte, herkende mij nog.

AT op 09 november 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.

Oosteinde 14 2271 EH Voorburg

Over Central Park Voorburg

Central Park Voorburg is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park. Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Voorburg vlakbij Den Haag.

Het rijksmonument is grondig gerestyled, aangepast aan de tijdsgeest maar met respect voor de monumentale details. Er is gebruikt gemaakt van veel natuurlijke kleuren zoals taupe, groen, blauw, en materialen als marmer, eikenhout, leer en een bamboehoutenvloer.

Iedere dag wordt er hard aan gewerkt om dit pand in goede staat te houden. Zo heeft afgelopen winter de balustrade een facelift gekregen en is het terras voorzien van een prachtige aanbouw zodat er langer genoten kan worden van de tuin.

Dat Central Park op hoog niveau presteert blijkt uit het feit dat het maar liefst 13 Gault&Millau punten op zijn naam heeft staan en een notering in de Lekker gids top500!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden