Knife fork icon red

Central Park Voorburg

8,2 (81 reviews)

Wat 81 mensen zeggen over Central Park Voorburg

8.2
(81 reviews)
Eten
8.1
Service
8.3
Sfeer
8.1
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Good food, some of the best service we've had in the Netherlands, and a lovely place. We'll be back.

David op 14 augustus 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Uitstekend menu met prachtig passende wijnen. Vooral de Crustacee ravioli met duxelles was bijzonder. Plezierig contact aan tafel met de mensen die ons al dat heerlijks aanboden.

Martin op 09 augustus 2019
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 8

The food is OK, not more not less, but certainly in the overpriced side

Mariza M. op 28 juli 2019
Geverifiëerd

"Super avond"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Prachtige locatie.Heerlijk gegeten,buiten op een mooie zomeravond.Mooi 4 gangen diner en bijpassende wijnen.Vriendelijk personeel en correcte uitleg op alles wat op tafel kwam.Een ritje waard.Betaalbaar met de Diningcity deal.

kees bal op 25 juli 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 10

Gegeten in prachtig sfeervolle tuin. Voorgerecht was verrassend en smaakvol. Hoofdgerecht was minder spannend maar, goede kwaliteit van eendeborstfilet. Mag volgende keer wat meer zijn. De keuze van de wijnen was goed afgestemd op gerechten. Personeel kon helaas een matige toelichting geven op de gekozen wijnen. Ver...

Lees hele review

Gegeten in prachtig sfeervolle tuin. Voorgerecht was verrassend en smaakvol. Hoofdgerecht was minder spannend maar, goede kwaliteit van eendeborstfilet. Mag volgende keer wat meer zijn. De keuze van de wijnen was goed afgestemd op gerechten. Personeel kon helaas een matige toelichting geven op de gekozen wijnen. Verder was personeel vriendelijk en werden de 4 gangen vriendelijk uitgeserveerd. Kortom een bijzondere locatie met lekker eten. Combinatie van locatie (buiten terras/tuin) en goed eten: een aanrader.

M. op 24 juli 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.

Oosteinde 14 2271 EH Voorburg

Over Central Park Voorburg

Central Park Voorburg is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park. Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Voorburg vlakbij Den Haag.

Het rijksmonument is grondig gerestyled, aangepast aan de tijdsgeest maar met respect voor de monumentale details. Er is gebruikt gemaakt van veel natuurlijke kleuren zoals taupe, groen, blauw, en materialen als marmer, eikenhout, leer en een bamboehoutenvloer.

Iedere dag wordt er hard aan gewerkt om dit pand in goede staat te houden. Zo heeft afgelopen winter de balustrade een facelift gekregen en is het terras voorzien van een prachtige aanbouw zodat er langer genoten kan worden van de tuin.

Dat Central Park op hoog niveau presteert blijkt uit het feit dat het maar liefst 13 Gault&Millau punten op zijn naam heeft staan en een notering in de Lekker gids top500!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden