Knife fork icon red

Joelia*

9,0 (225 reviews)

Wat 225 mensen zeggen over Joelia*

9.0
(225 reviews)
Eten
9.2
Service
8.9
Sfeer
8.8
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was prima. Enige minputje was de lange wachttijd voor het hoofdgerecht, maar het bleek het wachten waard. Het vis en vlees gerecht waren vrij klassiek, voorgerecht en desert iets innovatiever, en met name het ananas nagerecht was bijzonder. Ik vond het jammer dat de DiningCity deal van vijf gangen alleen vo...

Lees hele review

Het eten was prima. Enige minputje was de lange wachttijd voor het hoofdgerecht, maar het bleek het wachten waard. Het vis en vlees gerecht waren vrij klassiek, voorgerecht en desert iets innovatiever, en met name het ananas nagerecht was bijzonder. Ik vond het jammer dat de DiningCity deal van vijf gangen alleen voor het diner bleek te gelden. Bij een lunch reservering wordt dit automatisch omgezet naar vier, voor een prima prijs van 47 euro, maar ik had best wat extras over gehad voor vijf. Gelukkig bleek ik wel een kaasplateau te kunnen toevoegen, en dat was niet een bordje kaas uit de keuken, maar een echt karretje met zeer ruime keuze. Er was ook een gratis ijskarretje, wat ik eerder bij Librije gezien heb, maat ik zou daar toch wat interessanters mee hebben gedaan dan vanille ijs met slagroom, advocaat en chocolade. Alles bij elkaar voor deze prijs een uitstekende ervaring.

Bert op 01 september 2019
Geverifiëerd

"Voor herhaling vatbaar"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Heel lekker eten, mooie presentatie van de gerechten

Iemand op 15 augustus 2019
Geverifiëerd

"Eten was oké "
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Sfeer en bediening was echt prima ! Alleen het eten hadden we iets meer van verwacht.. wij hadden niet echt een wauw effect.

Deborah op 14 augustus 2019
Geverifiëerd

"Schilderijtjes met heel veel smaak"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Je voelt je hier als gast ook echt gast. Ondanks dat er bedienend personeel met vakantie was, had je geen moment het idee, dat je verwaarloosd werd. Integendeel zelfs. Ieder moment staat er iemand bij je in de buurt om je te bedienen of vragen te beantwoorden. De gerechten waren werkelijk schilderijtjes, maar bovenal streelde ze je smaak papillen.
In een woord perfect.

Rien Nederlof op 10 augustus 2019
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker zitten eten (diverse bereidingen van biet met coquille was echt super). Ontspannen sfeer. Prima bediening,

Willem Mulder op 18 juli 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Coolsingel 5 3012 AA Rotterdam

Over Joelia*

'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.

Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.

Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.

Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden