Knife fork icon red

De Jonge Dikkert

8,8 (1169 reviews)
99%

Wat 1169 mensen zeggen over De Jonge Dikkert

8.8
(1169 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.7
99%
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een heerlijke sfeer gecombineerd met uitstekend eten en bijpassende wijnen. Een aanrader voor iedereen die hiervan houdt!

Koen op 25 augustus 2010

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Mooi sfeervolle zaak met zeer correcte bediening. Goed mooi opgemaakte gerechten. Heb genoten! Prijs van de wijnen ook zeer goed!
Misschien enige minpuntje: het tussengerecht van €9,50 maakt - mits gekozen - het uitstapje al snel fors duurder en dat is nou net niet de bedoeling van de restaurantweek lijkt me...

Rogier Kemme op 24 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Weer een mooie avond gehad bij de Jonge Dikkert. Mooie gerechten, hoewel ik niet weg was van de zoete accenten in het voorgerecht en het tussengerecht. Het tussengerecht viel daarbij ook een beetje tegen qua samenstelling. De steak van sukade daarentegen was een verrassend en zeer smakelijk gerecht.

Eve op 24 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

De gerechten waren stuk voor stuk smaaksensaties.De uitleg over de gerechten was heel goed. Al met al een zeer geslaagde avond.Zeker een aanrader.

Gerda Verbeek op 24 augustus 2010

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Niet gewoon eten, maar proeven: dat was de beste manier om te genieten van de heerlijke gerechten bij De Jonge Dikkert. Het allerlekkerst: de extra gang die wij hadden besteld. Die bestond op uit op twee manieren bereide langoustines. Die ene langoustine in een coconnetje van ragfijne deegsliertjes die knapperden in...

Lees hele review

Niet gewoon eten, maar proeven: dat was de beste manier om te genieten van de heerlijke gerechten bij De Jonge Dikkert. Het allerlekkerst: de extra gang die wij hadden besteld. Die bestond op uit op twee manieren bereide langoustines. Die ene langoustine in een coconnetje van ragfijne deegsliertjes die knapperden in je mond! De bediening was heel vriendelijk en correct en de gangen volgden elkaar net zo snel of langzaam op als wij wilden. Een restaurant om naar terug te gaan dus.

Gertje Joukes op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Amsterdamseweg 104a 1182 HG Amstelveen

Over De Jonge Dikkert

Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen is gevestigd in een oer-Hollandse zaagmolen uit 1672. De karakteristieke en unieke elementen van de molen zijn verwerkt in het moderne interieur. Ook beschikt restaurant De Jonge Dikkert over een ruime bar en een groot zonnig terras. Bij De Jonge Dikkert wordt er gekookt met wat het land te bieden heeft. Het streven is om tachtig procent van Nederlandse bodem en uit Nederlandse wateren te halen. Onverwachte en verrassende combinaties van pure ingrediënten. De keuken kenmerkt zich door de woorden: Authenticiteit, duurzaamheid en gezondheid. De culinaire creaties van de chef zijn simpel maar oh zo goed uitgevoerd. Boek snel een tafel en ervaar de puurheid bij De Jonge Dikkert!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden