De Kromme Dissel*

Frans | €€€
9,5 (394 reviews)
100% aanbevolen

Wat 394 mensen zeggen over De Kromme Dissel*

9.5 Gebaseerd op 394 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Uitstekende gerechten, mooie wijnen, prettige bediening, goede sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rob van der Most op 23 oktober 2019
Geverifiëerd

"Wat een heerlijkheid daar! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Tijdens de restaurantweek genoten van een fantastisch! 5 gangen menu inclusief verschillende amuses en heerlijkheden tijdens de koffie. Hier gaan we zeker nog een keer terugkomen.

D. B Oosterbeek op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

"Verfijnde gerechten in mooie ambiance "
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Prachtige creaties waarin je de aandacht en passie voor eten proeft. Persoonlijke service met net die kleine extraatjes wat zorgt voor de complete beleving. Ook de chef kwam al z’n gasten persoonlijk verwelkomen. Zo hoort het!

Summer op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

"Het was weer fantastisch!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In het kader van de Nationale Restaurant Week weer eens met zijn viertjes bij De Kromme Dissel geweest voor een vijf gangen menu. Mooie ronde tafel en zeer compleet gedekt. Een groot aantal amuses om je smaakpupillen alvast te laten wennen aan al het lekkers dat nog moet komen. Chef-kok Tonny Berentsen kwam netjes ...

Lees hele review

In het kader van de Nationale Restaurant Week weer eens met zijn viertjes bij De Kromme Dissel geweest voor een vijf gangen menu. Mooie ronde tafel en zeer compleet gedekt. Een groot aantal amuses om je smaakpupillen alvast te laten wennen aan al het lekkers dat nog moet komen. Chef-kok Tonny Berentsen kwam netjes nog even vragen of er beperkingen waren voor eventuele ingrediënten. Zeer attent om zelf je gezicht te laten zien. Een start met snoekbaars , gevolgd door een minestrone met kreeft. Een fantastisch opgemaakte sliptong waarbij de graat rechtop stond als een soort hanenkam. Super van smaak. Hoofdgerecht van wilde eend met een prachtige jus en daarbij geserveerd een eendenrilette met tomatenjam. Als dessert bramen met walnoot en oerbiet. Alle amuses en gerechten alsof het schilderijtjes waren en alle met een fantastische smaak. Chapeau, dat je dit bij elk gerecht en elke keer weer voor elkaar krijgt. Dan heb je samen dus een super keukenbrigade. Bediening correct met o.a. een zeer enthousiaste jongedame in opleiding. Dit was weer een avond van volop genieten. Wij blijven terug komen!!

Mario van Wulfften Palthe op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op 22 maart jl. weer heerlijk gegeten bij de Kromme Dissel. Ons favoriete restaurant omdat:
heerlijk menu; de presentatie door Tonnie Berentsen en personeel; de hartelijkheid; je wordt in de watten gelegd; een echt avondje uit, ook mede door de wijnmeester. We krijgen er nooit genoeg van. Kromme Dissel bedankt.

Eleonora op 30 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heelsum e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Kromme Dissel*

Keuken: Frans

De Kromme Dissel in Heelsum is bekroond met Michelin Ster. Het restaurant behoort tot de top van Nederland en dat proef je. De oude boerderij zorgt voor veel sfeer en authenticiteit. De inrichting en aankleding van het restaurant is tot in de puntjes verzorgd. De menukaart staat vol met gastronomische creaties die je keer op keer weer laten verrassen. Wil je hemels komen genieten? Pak dan snel je kans en boek een tafel bij De Kromme Dissel.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Heelsum e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden